|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema mustela
5.1.2009 17:36:13   
lunica12
Zivijo.

Mene pa zanima ce ima katera izkusnje z kremo mustela za strije?Vsak odgovor bi mi prisel prav,kajti imam jo namen kupit in me zanima ce jo je katera preiskusla..Baje oblazi ze nastale strije tudiuser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema mustela
5.1.2009 18:30:42   
bamoocham
Ojla Lunica.

O tej kremi nisem še nič čula, sem pa videla zadnjič eno reklamo za Eucerinovo kremo proti strijam v nosečnosti. Pa mislim, da si jo bom nabavila.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 18:41:46   
lunica12
Ja sama sem tudi vidla to eucerinovo,pa sm bla danes v lekarni pa mi je priporocala to mustelino res da je draga,ampak js rabim tako kremo ko mi bi mal omilila ze nastale strije..Drugace je pa rekla da je to eucerinovo olje fajno za strije vendar ko jih se ni,da ne pride do nastanka...Je pa drugace 13 evrov kar ni neki drago tk da ce se nimas strij ti ga priporocam..

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 19:45:21   
Cveta28
Jaz se že nekje od 3 meseca dalje zjutraj mažem s kremo Mustela proti strijami, zvečer pa z navadnim mandljevim oljem. Če mi pomaga ne vem ampak strij nimam oz. jih še nisem dobila. Res je draga krema ampak jaz sem imela 1 tubo za skoraj 3 mesece. Drugače pa sem bolj mnenja, da če si nagnjena k strijam jih dobiš kljub vsem kremam, kreme in olja pa ti kvečjemu omilijo zadevico.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 21:02:21   
kepica
Jaz sem se v prvi nosečnosti mazala z vsemi živimi kremami in pridobila eno strijo. Potem se pa kupila kremo Elancyl proti strijam (je namenjena prav nosečnicam) in mi je še tista nastala strija izginila. Sem bila zelo zadovoljna in jo bom tudi sedaj kupila. Je bila pa nekje srednjega cenovnega razreda..cca 2.500 bivših SIT. Je pa res, da je vse odvisno tudi od kože in nagnjenosti k strijam.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 21:08:03   
lunica12
Kje si pa nabavila to kremo?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 21:36:14   
kepica
Kupila sem jo v lekarni. Če pa katero zanima, kako izgleda, si jo pa lahko ogleda tukaj
To kremo najdete pod stretch marks.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 21:44:44   
lunica12
Kaksno strijo si pa to imela?rdeco se ali belo?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2009 22:00:17   
kepica
Bila je bela...sem šla pa res takoj v akcijo, ko se je pojavila in se mazala dvakrat na dan.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2009 22:20:38   
lunica12
Niia kolko si pa dala za njo?30 evrov?Torej ti je res malo pomagala?se splaca tega denarja?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2009 16:14:45   
Flufi
Jaz uporabljam kremo proti strijam od Vichy-ja. Je kar draga pa še hitro jo porabim, ampak zaenkrat nimam
še nobene strije (32 teden), trebuh imam pa mimogrede ogromen. Tako da sem zelo zadovoljna in upam, da bo tako
tudi ostalo. Rajši dam zdaj kak evro več kot pa da me potem celo življenje mučijo grde strije po telesu.user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 10:57:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Flufi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?