|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kredit
23.7.2006 23:00:32   
KODA
 Ali mi lahko kdo pove,kako to gre,če ti rečejo povprečje treh zadnjih treh neto plač.Ali to pomeni,da ti to gledajo,ko ti na plačilni piše neto plača,ali kaj drugega?Ali se to isto enako računa,kot povprečje,ko so mi izračunali porodniško?
To naj bi bilo brez malice in prevoza.
Pod neto plačo,je pri meni všteto še nadure,stimulacija,delovna doba,izhodiščni neto.Ali iz tega seštevka dobiš neto,ki ti ga obračunajo?Vsak mesec je malo razlike.Ali je to to?
Pri tej stvari pa nimam skoraj nič zkušenj.user posted image
Zato bi bila vesela,če mi kdo to malo razloži?user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kredit
23.7.2006 23:04:12   
lutka
odštejejo ti malico in potne stroške user posted image user posted image

sem bila hudo razočarana, ko sem hotela vzeti kredit in mi je gospa , tako na fini način povedala, da nisem kreditno sposobna user posted image user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 7:46:11   
gaja*
Mislim, da ti odštejejo malico in pa potne stroške.
Drugače pa je nama takrat gledala, da obrok ne presega 1/3 oz. 1/2 plače. Glede na višino plače so nama določili a lahko vzameva obrok za tretjino ali polovico plače.
No, tako sva porihtala midva....user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 7:52:16   
cukerček
ko sem jaz zaprosla za kredit je bilo tako da mi je od plače moralo ostati, to je po novem 85.000sit. od cele plače odštejejo potne stroške in malico potem pa določijo višino obroka in če ti ko vse odšejejo ne ostane 85.000 nisi kreditno sposoben, je pa tudi ful odvisno na kateri banki si in kaki dan ima tisti na katerega si naletela da ti odobri kredit. pa meni so gledali zanjih 6 mesecev ne 3.

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2006 10:05:45   
Anonimen
za kredit večinoma gledajo zadnjih 6m (ponekod le 3m); odvisno od banke. Neto plača je zgolj neto plača: brez hrane, brez prevoza, brez regresa ipd. Odštejejo ti tudi že druge kredite. Plačuješ pa lahko max. 1/3 mesečne neto plače oz. ostanka le te.

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2006 10:50:53   
*maja
Za hitri kredit ti gledajo vse prihodke, ki jih imaš na račun (otr. dodatki, preživnina,...) sploh ne rabiš biti zaposlen. Je pa res da je to kredit do največ 12 mesecev (no vsaj tako je na SKB-ju).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2006 11:55:06   
bambolina
Jaz sem ravno prejšnji teden vzela kredit. Nekatere banke gledajo neto (brez prehrane in prevoza), nekater pa celo z prehrano in prevozom (mislim, da Krekova). Zame je bila najugodnejša Bank Austria Creditanstalt. Trgajo mi 40% plače in upoštevajo brez hrane in prevoza (neto). Če imaš plačo že obremenjeno z katerim drugim kreditom se potem neto zmanjša. Bank Austria daje kredite na 30 let in celo 80% vrednosti nepremičnine (če jemlješ stanovanjskega, hipotekarnega). Gledajo pa zadnjih 6 mesecev in ne upoštevajo npr.dodatnih  izplačanih bonusov (jaz sem tako imela 7 plačilnih list v 6-ih mesecih in niso upoštevali bonusa).
Pozanimaj se pri večih različnih bankah, le tako boš ugotovila kateri je zate najugodnejši kredit.
Srečno!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?