Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kredit-NLB-nujno prosim 24.1.2007 10:39:12
|
|
|
|
zvezdica26
|
živjo, jaz sem bila va taki situaciji, da sem bila zaposlena 3 mesece, prej pa dobivala redne prihodke ŠS vsaj dve leti in mi niso hoteli dati. Hoteli so še dodatna zavarovanja (mislim da nekoga, ki ko jamčil zame). Res pa da je bilo to že 3 leta nazaj, mogoče se je kaj spremenilo in se da vse zmenit. Najbolje da se obrneš kar na referenta v poslovalnci in boš hitro zvedela. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: Kredit-NLB-nujno prosim 24.1.2007 10:39:22
|
|
|
|
baguSka
|
Kolkr je men znano, moras bit vsaj 6 mesecev REDNO zaposlen. Pa se to ne smes bit samostojni podjetnik.
|
|
|
|
RE: Kredit-NLB-nujno prosim 24.1.2007 10:46:47
|
|
|
|
Taula
|
Se mi je zdelo ja da bo tako. Sej zaposlen je za nedoločen čas. Se pravi..ne moreš vzeti študentski kredit ker nisi študent več, pa ne moreš vzeti navaden kredit ker ne delaš 6 mesecev. Se pravi čakaš lahko samo. Sej poroke bi lahko dobila...če bi to želeli na banki.
|
|
RE: Kredit-NLB-nujno prosim 24.1.2007 10:50:19
|
|
|
|
baguSka
|
Ej pomoje bo najboljs da poklices zdele takoj na svojo banko. Sej ti to tud preko telefona povejo. ;) Pa bos mela info iz prve roke.. :)
|
|
|
|
RE: Kredit-NLB-nujno prosim 28.1.2007 21:30:58
|
|
|
|
plenicka
|
Mogoče sta se že pozanimala, ampak jaz vama svetujem, da se obrneta še na kakšno drugo banko. NLB ni med najbolj ugodnimi. Iz svojih izkušenj ti lahko povem, da sem dobila daleč najbolj ugoden kredit (sicer stanovanjski kredit) na Hypo banki, edini pogoj je bil, da pri njih odprem račun...kredit pa sem dobila TAKOJ. Srečno!
|
|
RE: Kredit-NLB-nujno prosim 29.1.2007 10:57:58
|
|
|
|
lejci86
|
Taula... glej za cirka 5000 € izplačano malo manj zaradi zavarovanja in vstopnih stroškov, na 5 let -sepravi 60 obrokv ; ti bi kredit prišel okrog 93€/mesečno, s tem da verjetno se da še kaj znižat obrestno tako da pride še mal ceneje. če te zanima aja pa ni ti potrebno met 6 plačilnih ampak samo 3. pa še to gre za kredit najet pri HYPO bank
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.