Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kredit+služba za dol.čas 26.5.2008 21:55:35
|
|
|
|
ebranka
|
Mislim, da lahko dobiš samo kratkoročni kredit. Lahko pa si najdeš tudi poroka, ki bo jamčil, da boš kredit v celoti odplačala. Če ga ne boš ti, ga bo moral pa on (to je za banko dovolj dobra garancija). Problem je le v tem, da porok v tem času ne more najeti dugega kredita. Ljudje se poroštva izogibajo, ker kakor verjetno sama dobro poznaš pregovor: "Pri dnarju se vse neha...".
|
|
|
|
RE: Kredit+služba za dol.čas 26.5.2008 22:01:40
|
|
|
|
kaja02
|
kredit lahko dobiš samo do izteka pogodbe, tudi sama sem imela podoben primer, sem ga lahko dobila samo za dobo treh mesecev, potem mi poteče pogodba, pa kljub vsemu, da nastopim porodniško. Žal pa pri naši banki ni mogoče dobiti ktedita za daljši čas tudi s pomočjo poroka. mogoče pa ima tvoja banka drugačne pogoje, pozanimaj se!!
|
|
|
|
RE: Kredit+služba za dol.čas 31.5.2008 13:56:17
|
|
|
|
vaney
|
Jaz sem želela isto, pa mi NLB ni dovolila. Šla sem na Sparkasse in dobila kredit. Kredit sem dobila novembra lani, pogodbo pa imam samo do junija letos, kredit sem dobila na 3 leta, lahko pa bi ga tudi na več. Porok mi je mož, ki pa tudi že ima kredit od prej za 5 let pri NLB. Tako da...na Sparkasse se da.
|
|
RE: Kredit+služba za dol.čas 31.5.2008 21:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lahko ga dobis s porokom (ali dvema), odvisno od njune bonitete. Ves cas porostva se tudi njemu/njima steje, kot bi bila kreditno obremenjena. Je pa odobritev odvisna od banke do banke in od tvoje sicersnje bonitete.
|
|
|
| Stran: [1] |
Znaki poroda.пеперутка16Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?Imela sem simptome (navedite katerega). (
75%)
Nisem imela/se ne spomnim. (
25%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!