ČebelicaMaja
|
Joj, naša je bila ista...pa ni bilo nobenega pravega recepta, tako, da sem jo na začetku pač zeloooo veliko nosila, skoraj ves čas...saj sem bila vesela, da mi je sploh kaj spala... imela je pa tudi zelo, zelo močne krčke, tako, da bodi pozorna, če so morda kolike. Ampak naj te potolažim, da je bilo s časom vedno bolje (pa tudi, ko je vedno težja, je ne moreš več toliko nositi), zdi se mi, da se kar naravno vse skupaj nekako umirja. Ravno ta teden nam je uspelo, da zaspi brez, da bi jo kakorkoli nosili (stara je 6 mes), pa je bila 3 mesece skoz, ampak res skoz na rokah. Ne sekiraj se, nekateri dojenčki pač rabijo več bližine in crkljanja! Naj se sliši še tako naivno, ampak res je s časoma vedno bolje. Pa ne poslušaj komentarjev drugih, da boš tako razvadila otroka, ker tako majhnega ne moreš razvaditi, poslušaj samo sebe in svojo intuicijo, pa opazuj, kaj paše tvojemu , boš videla, da bo šlo. Srečno!