Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kratke hlače za nosečnice...Kje? 19.7.2007 14:40:31
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz sem jih dve leti nazaj dobila v Avstriji v C&A! Sem jih povsod iskala, pajih nikjer drugje niso imeli.... Te so bile pa 3/4. Če hočeš pa krajše, ti pa ne znam pomagati. Jaz sem na srečo imela še ene čisto običajne bombažne malo krajše bermudke (še iz srednje šole), ki so bile neverjetno raztegljive. Na žalost pa bombažnih - kakor majce - kratkih hlač sploh nikjer več ne najdem Povsod imajo samo take ultra kratke, za nas ki pa kdaj tudi kaj pojemo jih pa ni...
|
|
|
|
RE: Kratke hlače za nosečnice...Kje? 19.7.2007 15:00:47
|
|
|
|
Magi*
|
o matr, glih napišem, pa me ven vrže danes sem kupila v Kepici (Hala A, BTC) dvoje bež ala bermuda hlače. ene lanene (take komotne, pod kolenom patent, kot hm kako bi jih opisala muslimanske hlače), druge bombažne bolj oprijete. skupaj 40€. imajo pa tudi bolj klasične kratke nosečniške hlače malo nad koleni. vse znižano za 40%. good luck.
|
|
RE: Kratke hlače za nosečnice...Kje? 19.7.2007 15:17:15
|
|
|
|
lojzika
|
V CE h˛m majo XS številko znižane okoli 2500 bivših SIT Ampak samo XS
|
|
|
|
RE: Kratke hlače za nosečnice...Kje? 19.7.2007 15:58:12
|
|
|
|
skuštrana
|
Ja,tale xs v Ce sem videla..Saj ni čudno, da ne prodajo, katera nosečnica jih pa spravi gor..So tam že celo večnost . Jaz ne bi take, jaz bi čisto navadne kratke hlače, na gumico. Avstrija mi je predaleč, morda se ustavim v Lj, če bom šla jutri proti morju.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.