Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kratka ( zeeelo) anketa ;) 5.11.2010 22:21:13
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Prosim, če mi lahko izpolnite kratko anketo . ANKETA HVALA! Vsak, ki uporablja elektronsko poslovanje za osebne namene verjame, da je e-poslovanje varno. Ce tega ne bi verjel, ga ne bi uporabljal.
|
|
RE: Kratka ( zeeelo) anketa ;) 5.11.2010 22:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: spps Prosim, če mi lahko izpolnite kratko anketo . ANKETA HVALA! Vsak, ki uporablja elektronsko poslovanje za osebne namene verjame, da je e-poslovanje varno. Ce tega ne bi verjel, ga ne bi uporabljal. Se ne bi strinjala. Menim, da ni sistema, ki bi bil absolutno varen in se vsakega na tak in drugačen način lahko obide. Vseeno pa uporabljam določene dele elektornskega poslovanja, iz enega prepostega razloga: mi je bolj komot. Ker pa se zavedam, da se lahko sisteme obide, malo pazim, kaj delam. Se zavedaš in sprejmeš rizik (kot na forumih, FB ipd.) ali pa živiš v iluziji, da gesla zagotavljajo absolutno varnost.
|
|
|
|
RE: Kratka ( zeeelo) anketa ;) 6.11.2010 7:58:00
|
|
|
|
alda
|
varno 100% ni, ker če kdo upa vdreti v sisteme pentagona, kako nebi v npr. navadno naročilo preko spletne knjigarne! Je pa zelo komot in brez dodatnih oz. z minimalnimi ströški
|
|
RE: Kratka ( zeeelo) anketa ;) 6.11.2010 23:57:35
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: spps Prosim, če mi lahko izpolnite kratko anketo . ANKETA HVALA! Vsak, ki uporablja elektronsko poslovanje za osebne namene verjame, da je e-poslovanje varno. Ce tega ne bi verjel, ga ne bi uporabljal. Se ne bi strinjala. Menim, da ni sistema, ki bi bil absolutno varen in se vsakega na tak in drugačen način lahko obide. Vseeno pa uporabljam določene dele elektornskega poslovanja, iz enega prepostega razloga: mi je bolj komot. Ker pa se zavedam, da se lahko sisteme obide, malo pazim, kaj delam. Se zavedaš in sprejmeš rizik (kot na forumih, FB ipd.) ali pa živiš v iluziji, da gesla zagotavljajo absolutno varnost. V tej anketi je na voljo zgolj dvoje: varno in ni varno. Kam je jezicek tehtnice prevagal. O absolutni varnosti tukaj ni niti govora.
|
|
RE: Kratka ( zeeelo) anketa ;) 7.11.2010 0:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: spps Prosim, če mi lahko izpolnite kratko anketo . ANKETA HVALA! Vsak, ki uporablja elektronsko poslovanje za osebne namene verjame, da je e-poslovanje varno. Ce tega ne bi verjel, ga ne bi uporabljal. Se ne bi strinjala. Menim, da ni sistema, ki bi bil absolutno varen in se vsakega na tak in drugačen način lahko obide. Razlika med tistim, kar verjameš in dejanskim stanje, je stopnja nevarnosti. Tukaj verjeti ni enako dejanskemu stanju, je pa stopnja nevarnosti majhna in obratno sorazmerna s škodo. Kot pri avionu, ko se vkrcaš, verjameš, da boš pristal. Če ne bi verjel, bi šel peš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......