|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kratek menstrualni ciklus
31.10.2009 19:38:18   
lans
Živjo punce,

zanima me vaše mnenje o kratkem menstrualnem ciklusu. Ali je tukaj katera, ki je imela kratek sicer redni menstrualni ciklus na 21 dni, 5 dni pa je trajala sama menstruacija in ali je uspešno zanosila ter kdaj? Že tri mesece se trudiva da bi zanosila pa zaenkrat še nič. Sem slišala, da pri tako kratkem menstrualnem ciklusu ženska sicer dobi ovolucijo, vendar jajčece še ni pripravljeno za oploditev. Stara sem 25 let in se trudiva okrog prvega otroka. Slončakava pa na dva dni. Prosim za vaše mnenje in odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kratek menstrualni ciklus
31.10.2009 19:50:20   
tecnobica
Po treh mesecih se nimaš kaj sekirat še. Ovulacija je tudi pri tako kratkem ciklusu. 

(odgovor članu lans)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2009 19:55:45   
lans
:) :) :) :) :) :) :)

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2009 22:39:21   
2soncek2
Hej!

Jaz sem imela tako kratek ciklus. Sprva redno na 28 dni, nato pa kar naenkrat na 21, vedno bolj se mi je krajsal. Kaksnih 6 mesecev sem ga zagotovo ze imela na 21 dni. Bila sem v skrbeh in sem imela ravno v nacrtu, da grem h gin. pa sem prejuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da si lahko cisto brez skrbi, samo ne se prepustiti zivckom...uzivajta z dragim in bo naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Verjetno imas toliko prej ovulacijo, sama sem si racunala, da se jo imela menda ze ob koncu user posted image ali pa takoj za njo...

Veliko srece in upam, da bos kmalu sreckauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2soncek2 -- 31.10.2009 22:40:31 >

(odgovor članu lans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2009 10:25:12   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Mislim, da si lahko cisto brez skrbi, samo ne se prepustiti zivckom...uzivajta z dragim in bo naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Verjetno imas toliko prej ovulacijo, sama sem si racunala, da se jo imela menda ze ob koncu user posted image ali pa takoj za njo...

Veliko srece in upam, da bos kmalu sreckauser posted image user posted image

Točno tako! Samo ne čakat na 'sredino' ciklusa, ker navadno pride pri kratkih ciklih ovulacija tam nekje med 6. in 10. dnevom, torej takoooooj za M. Srečno! user posted image user posted image user posted image

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2009 15:38:20   
anadami
tudi jaz sem imela 22 dnevni ciklus, pa sem v prvem poskusu zanostila. M pa so trajale pracv tako 5 dni....

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2009 7:51:11   
Anonimen
Jaz bi dala vse na svetu, da bi imela tako kratek cikel user posted image Ne pa mi, ki se ubadamo z 45-60 dnevnimi cikli. To cakanje neskoncno ubija...

(odgovor članu anadami)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2009 19:23:15   
lans
Punce hvala lepa za vse odgovore in nasvete, ko bom user posted image vam to z veseljem sporočim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?