|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 0:24:28   
kimi
Sem v 31 tednu nosečnosti. Maternični vrat je dolg le 25mm kaj naj bi to pomenilo? Da bom prezgodaj rodila (prvega otroka sem rodila v 33 tednu) ali bi ga lahko donosila. Do koliko mm mora priti da se začne porod? Otroček je že obrnejen z glavo navzdol
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 6:09:21   
leah
Ja baje se lahko zgodi,da zaradi prekratkega m.v.prej rodiš ali splaviš.Vsaj tako se dogaja pri moji znanki,ki mora sedaj non stop samo ležat,da se nebi kaj nprijetnega zgodilo.seveda pa je tako le,če ti ginekolog zatrdi.Jaz sem bolj laik,tako,da ti lahko povem samo kar vem.
Nič ni hudega in nič še ne pomeni,če j otroček obrnjen z glavo navzdol,ker se itak skoz kobaca po trebuščku.:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 7:06:43   
Marogica
Ne vem koliko, vendar če si boš prebrala nekaj tem nižje "skrajšan maternični vrat" od včeraj, boš mogoče našla kak odgovor zase. lp

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 7:15:54   
Anhelo2

Kimi ti kar lepo miruj in bo vse vredu.

Ampak resnično miruj.

Jaz sem imela isto situacijo, in sem od 30 tedna dalje predvsem ležala, sedaj sem zadnji dan 39 tedna.

Tako, da se da donositi je pa odvisno od tebe.

Aja, tudi moj je že od 29 tedna z glavico obrnjen navzdol in zelo nizko spzščen.

Prijetno počivanje se, vsak dan je pomemben za ta naša bitja.

LP

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 7:29:34   
darjatimci
Moj je meril 22,pa še ful me je pritiskal dol imela sem občutek,da bom prej rodila,pazila sem se in G.me je dala v bolniško,rodila pa sem en teden čez rok,pa še to so ga morali pobezati,da je prišel na svet.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 9:46:31   
kimi
No jaz imam tako ali tako rizično nosečnost. Samo moj prvi sin je star 14 mesec in se pri njem ne da počivati. Da bi vsaj prišla do 36 tedna, ko se šteje otroka že za donošenega

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 19:34:00   
Jančika_
Kimi, tole je danes na podobno vprašanje odgovoril Pušenjak:

"Kot nevarno skrajšanje ocenjujemo dolžino MV pod 15 mm pri manj kot 24 tednih nosečnosti".

Torej mislim, da te nima kaj skrbeti:)!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kratek maternični vrat
9.7.2005 12:21:50   
iva01
kolk sem jaz razumela men je tud rekla da mam kratek maternični vret v 27 tednu pol pa mi je še rekla da naj čim več počivam oziroma se gibljem počasi, ker se lahko otrok prej rodi

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......