Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kranjčanke in ostale...najem stanovanja 8.6.2005 10:11:44
|
|
|
|
pety78
|
Potrebovala bi nasvet in če mi lahko malo poveste, kako je to pri vas. Iščem stanovanje v Kranju ali okolici. Pa mi je kolegica našla v Gorenjskem glasu en oglas in sicer: Šenčur, 2,5 sobno, 1 leto star blok, 70 m2, cena na mesec je 350 eur + stroški do 20.00 sit. Meni se zdi najemnina malo velika, stroški pa ziher ne znesejo samo 20.000 SIT.:zmeden: Jaz sem jih imela v MB v enosobnem stanovanju cca 40.000 SIT. Dajte malo povedat, kakšne cene naj pričakujem in na kaj naj bom pozorna. Kakšni so vaši stroški in najemnine? Rada bi pa seveda prišla najceneje skozi. Logično,a ne?;) Pa če mogoče katera ve, da se oddaja kakšno stanovanje, ki je seveda primerno tudi za novorojenčka, se zelo priporočam. Naj pa bo dvosobno. ;) Hvala vam!:rozica:
|
|
|
|
Kranjčanke in ostale...najem stanovanja 8.6.2005 10:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem bila pred časom na Planini 3 v garsonjeri in je bila najemnina okoli 50.000 stroškov pa je bilo okoli 25.000. Zdaj sva pri Vodovodnem in je najemnina dvo sobnega 53.000 stroškov pa je za okoli 33.000.To pa zato,ker so stari bojlerji in žrejo elektriko,pa še kurjava je tu le 21 stopinj tako da dodatno ogrevava. So pa stroški v hišah manjši.
|
|
|
|
Kranjčanke in ostale...najem stanovanja 8.6.2005 10:44:07
|
|
|
|
india
|
Pety78, kaj nam bežiš iz MB na Gorenjsko????:zmeden::((:((
|
|
|
|
Kranjčanke in ostale...najem stanovanja 8.6.2005 10:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer nisem v najemu, zato cen res ne poznam. Lahko ti pa povem, da je Kranj znan po visokih cenah, sploh je pa Šenčur zasoljen. Tako da, če bi rada malo ceneje, Šenčur izloči.
|
|
|
|
Kranjčanke in ostale...najem stanovanja 8.6.2005 10:49:25
|
|
|
|
pety78
|
Jaaaa ;) Kaj pa čem, če sem si Gorenjca našla. :) Bom vsaj Slovenijo bolj spoznala, pa malo štajerskih navad med Gorenjce ponesla....:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kranjčanke in ostale...najem stanovanja 8.6.2005 10:54:01
|
|
|
|
pujsekEdi
|
Nisem ONA, pa ti bom vseeno odgovoril... ;) Midva imava najeto 1SS (38m2) v LJ - novo, plačujeva najemnino 300€ + stroški, ki pa ne presegajo 12000 SIT, kar je skupnih stroškov (skupna elektrika, voda.hladna in topla, ogrevanje, skupno vzdrževanje,....), ostali stroški so pa itak po porabi - elektrika, telefon, TV,.... Priporočam ti najem novejšega stanovanja, kjer so vgrajeni števci za toplo in hladno vodo ter ogrevanje. S tem boš veliko prihranila, tudi če je najemnina nekoliko dražja. Zavedati se moraš, da je stanovanje kar veliko, 70m2 in je temu primerno visoka tudi najemnina. Verjetno boš našla kako cenejše stanovanje, vendar boš potem Domplanu plačevala od 30-40 tisočakov stroškov za vzdrževanje. LP
|
|
|
|
Kranjčanke in ostale...najem stanovanja 8.6.2005 11:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pujsek ima prav.V bloku še plačujemo vodo za tiste,ki imajo npr. prijavljeno eno osebo,živi jih pa pet. V prejšnem stanovanju smo vsi v bloku plačevali visoke vsote tople in mrzle vode,ker smo imeli spodaj eno trgovino in je žla vodo.Nismo imeli števcev in ni bilo kontrole. Sem se pa tudi jaz prepričala,da v novih blokih v Kranju manj plačujejo stroškov-srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?