Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 27.4.2009 20:35:41
|
|
|
|
krtek 1
|
Mi še nismo dobili,upamo pa da nam bo uspelo.Pri nas na Koroškem še nisem slišala,da kdo ne bi bil sprejet,ali pa jih ne poznam.
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 27.4.2009 20:44:31
|
|
|
|
alička
|
Kolikor jaz vem naj bi bile okrog prvega maja, se pravi v tem tednu ali pa po praznikih.
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 27.4.2009 20:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ste jih že dobile? Vam je uspelo otroke vpisat v vrtec? Ne še,lahko da bodo jutri.
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 28.4.2009 13:43:49
|
|
|
|
ina83
|
Evo, odločbe so pršle, zdej me pa zanima kaj to pomeni, da bo ponovna komisija v maju in da bo poiskala vse možnosti za sprejem otroka v vrtec. Najbrž nismo sprejeti v prvem krogu, ane
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 28.4.2009 14:37:11
|
|
|
|
Nastya
|
Benika, jaz sem ravno danes dobila odločbo za vrtec. So mi ga sprejeli, ampak so ga dali v drugo enoto v enoto Ostržek..če si iz Kranja in če kaj poznaš - kako je kaj s tem vrtcom ?? Je v redu..meni sicer ni ravno od rok, tako da mi bo kar šlo, ampak ne poznam ga in me kar begajo misli. Kot sem že rekla, da sem danes dobila odločbo in tudi že položnico zraven za 40 € akontacija..
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 28.4.2009 16:30:04
|
|
|
|
benika
|
Tudi mi smo dobili prostor v vrtcu Nastya, nič ti ne znam povedat, ker je naš sprejet v vrtec Živ Žav.
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 28.4.2009 18:07:14
|
|
|
|
alička
|
Tudi naša pupa je sprejeta .
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 28.4.2009 20:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je tudi sprejeta v Janino
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 4.5.2009 14:14:57
|
|
|
|
milijana
|
Imam vprašanje? Smo iz Stražišča pri Kranju in smo dobili vrtec na Planini (Kr). Čeprav mogoče malo smešno ampak vseeno - ali je kdo dobil vrtec na Stražišču (Živ Žav - mislim,da je) in bi mu bolj prav prišel vrtec na Planini.....da bi naredili nekakšno zamenjavo ....naš fantek je star eno leto. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 5.5.2009 10:43:00
|
|
|
|
benika
|
Smo iz Stražišča pri Kranju i Mi tudi. In naš pa je dobil mesto v Živ Žav-u. Ampak žal ne bi menjala, ker imam tavelikega v Baragovem vrtcu in bi mi bila potem razdalja prevelika. Tud naš tamal je star 1 leto in če želiš se lahko kdaj zmenimo za kak kofe. Sej ne grizem, veš
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 6.5.2009 7:05:55
|
|
|
|
milijana
|
OK - recimo,da ti verjamam na besedo (da ne grizeš) .......joooooooke ........smo za ja
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 6.5.2009 7:13:11
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moja je tudi sprejeta v Janino A vi ste pa janino dobili. Aja za starejšo verjetno...mi pa jasli v Mojci na Planini. Kako ste kaj zadovoljne s tem vrtcem?
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 14.5.2009 15:27:11
|
|
|
|
benika
|
Čeprav mogoče malo smešno ampak vseeno - ali je kdo dobil vrtec na Stražišču (Živ Žav - mislim,da je) in bi mu bolj prav prišel vrtec na Planini.....da bi naredili nekakšno zamenjavo ....naš fantek je star eno leto. Večina, ki je otroke vpisala v Živ-Žav, je dobila mesto na Planini (med njimi sta dve moji kolegici). Menda so v stražiškem vrtcu letos sprejeli celo 5!!!! otrok in to v vasi s 3000 prebivalci Katastrofa
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 15.5.2009 21:32:01
|
|
|
|
Majabo
|
naš je sprejet v najdihojco. Še katera?
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 15.5.2009 21:53:40
|
|
|
|
sanelaa
|
MI v velenju pa še vedno čakamo na odčločbe............komaj čakam kako bo. Super za vse ki ste sprejeti......
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 17.5.2009 0:52:45
|
|
|
|
Šarki
|
mi imamo obe punci v Najdihojci (2 in 4 leta). pa tamlajša je bila šele drugi teden v septembru sprejeta, ko je bilo nekaj odpovedi sem kar zadovoljna
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 19.5.2009 9:44:31
|
|
|
|
PIRANJA
|
tudi mi smo sprejeti. Zanima me pa nekaj, ali ti lahko že ko dobiš odločbo, da je sprejet, pošljejo kasneje čez recimo dva meseca, da iz kateregakoli razloga ne morejo zagotoviti prostora oz. da ni več mesta? Je to sploh možno?
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 19.5.2009 10:59:03
|
|
|
|
benika
|
tudi mi smo sprejeti. Zanima me pa nekaj, ali ti lahko že ko dobiš odločbo, da je sprejet, pošljejo kasneje čez recimo dva meseca, da iz kateregakoli razloga ne morejo zagotoviti prostora oz. da ni več mesta? Je to sploh možno? Možno je v naši državi sicer vse, ampak načeloma naj to ne bi bilo možno.
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 23.5.2009 9:06:40
|
|
|
|
benika
|
Evo, iz današnjega Žurnala.....v KR ne bo zavrnjenih otrok, saj bodo na Likozarjevi ulici odprli 3 nove oddelke vrtca
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 25.5.2009 10:02:53
|
|
|
|
PIRANJA
|
a lahko kak link pripopaš benika?
|
|
|
|
RE: Kranj-so že odločbe o sprejetju? 25.5.2009 20:12:33
|
|
|
|
benika
|
Po moje ne, ker sem to brala v sobotnem Žurnalu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?