|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krama za obraz za suho in občutljivo kožo
29.11.2009 10:15:02   
natasarobi
Pozdrav!

Že nekaj časa se bojujem s suho in občutljivo kožo na obrazu. Po nekaj letih iskanja sem našla remo, ki mi je ustrezala, sedaj mi pa tudi ta ne zadostuje več. Trenutno imam Diorjevo kremo za suho kožo, pa se mi  zdi, da ni ravno ok.

Sicer ko uporabljam testerje se mi zdi ok, nato pačez kakšen teden, dva ni več tako kot bi moralo biti. Kaj svetujete?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krama za obraz za suho in občutljivo kožo
29.11.2009 10:21:21   
Luni
Mogoče bi zdaj potrebovala kakšne kapsule, da ti kožo nahranijo. Oriflame ima zelo dobre, za zelo suho kožo od kolekcije Royal Velvet. In tudi kremi - nočna in dnevna- sta super.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2009 12:03:11   
miapia
Zadnjič mi je bila predstavljena naravna kozmetika v DM-ju. Dobila sem testerček - krema za obraz za suho kožo, kupila pa sem isto kremo za roke (imam AD in zelo suho kožo) in je oboje presenetljivo fantastično.

Čedalje bolj pa se nagibam naravni kozmetiki zaradi določenih razlogov.

http://www.natuderm-botanics.de/

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2009 12:10:21   
somic
ni nujno, da če je drago, da bo tudi kvalitetno oz ustrezalo našemu tipu kože. testerji pa niso dovolj, ker rabi koža določen čas, da se na izdelek navadi. se pravi to pa je od 8-10 dni. en nanos ali dva nikakor nista dovolj. jaz sem vedno mojim strankam dajala po tri ali štiri testerje, da so ugotovile, če jim izdelek ustraza. vem iz lastnih izkušenj, da ni ravno prijetno, če stranka ni zadovoljna z kupljenim.

glede na to, da praviš da imaš suho in občutljivo kožo (starost???), ti absolutno priporočam eno lažjo hranilno kremo, kombinacija dnevne in nočne, brez ampul, ker je vprašanje kako bo koža, gled na to, da je občutljiva reagirala. je pa tudi čiščenje kože tukaj tisto ki ima kar precej velik pomen.

če želiš, se mi lahko javiš na zs

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2009 12:30:46   
zmajaz
Poskusi eucerinovo ph5,5 - je zelo blaga, tako zelo, da jo lahko uporabljaš celo za malega otroka (prijateljici jo je za 2-letnega otroka svetovala dermatologinja). To je edina krema, ki je meni do zdaj ustrezala.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2009 20:56:51   
RinkyDinkyDoo
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Poskusi eucerinovo ph5,5 - je zelo blaga, tako zelo, da jo lahko uporabljaš celo za malega otroka (prijateljici jo je za 2-letnega otroka svetovala dermatologinja). To je edina krema, ki je meni do zdaj ustrezala.

Se podpišem.

LP

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2009 21:34:07   
s.
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Pozdrav!

Že nekaj časa se bojujem s suho in občutljivo kožo na obrazu. Po nekaj letih iskanja sem našla remo, ki mi je ustrezala, sedaj mi pa tudi ta ne zadostuje več. Trenutno imam Diorjevo kremo za suho kožo, pa se mi  zdi, da ni ravno ok.

Sicer ko uporabljam testerje se mi zdi ok, nato pačez kakšen teden, dva ni več tako kot bi moralo biti. Kaj svetujete?

Hvala.

Piši mi na ZS!

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2009 11:30:18   
Bojana82
Tudi jaz sem imela izredno suho in občutljivo kožo, sprobala sem vse živo pa mi ni nič pomagalo, dokler nisem odkrila kreme od Sans Soucis....po dveh mesecih redne uporabe nisem imela nikoli več suhe kože.....to je krema, ki je vredna čistega zlata user posted image .....

Domen 16.11.2003

Manca
02.11.09 - 52/3430
15.12.09 - 54/4600
09.02.09 - 60/5770

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2009 17:12:49   
tweety83
Jaz imam ful ful probleme s kožo in mi res ne ustreza skoraj nobena krema,mi je pa kozmetičarka svetovala kremo od firme Dalton (ki jo kar pri njej kupujem) in sem zadovoljna. Za tubico dam 20€ in jo imam kar nekaj časa.
Seveda je pa pametno sprobati tester,ker niso ravno poceni te kremice.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.