Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krama za obraz za suho in občutljivo kožo 29.11.2009 10:21:21
|
|
|
|
Luni
|
Mogoče bi zdaj potrebovala kakšne kapsule, da ti kožo nahranijo. Oriflame ima zelo dobre, za zelo suho kožo od kolekcije Royal Velvet. In tudi kremi - nočna in dnevna- sta super.
|
RE: Krama za obraz za suho in občutljivo kožo 29.11.2009 12:03:11
|
|
|
|
miapia
|
Zadnjič mi je bila predstavljena naravna kozmetika v DM-ju. Dobila sem testerček - krema za obraz za suho kožo, kupila pa sem isto kremo za roke (imam AD in zelo suho kožo) in je oboje presenetljivo fantastično. Čedalje bolj pa se nagibam naravni kozmetiki zaradi določenih razlogov. http://www.natuderm-botanics.de/
|
|
RE: Krama za obraz za suho in občutljivo kožo 29.11.2009 12:10:21
|
|
|
|
somic
|
ni nujno, da če je drago, da bo tudi kvalitetno oz ustrezalo našemu tipu kože. testerji pa niso dovolj, ker rabi koža določen čas, da se na izdelek navadi. se pravi to pa je od 8-10 dni. en nanos ali dva nikakor nista dovolj. jaz sem vedno mojim strankam dajala po tri ali štiri testerje, da so ugotovile, če jim izdelek ustraza. vem iz lastnih izkušenj, da ni ravno prijetno, če stranka ni zadovoljna z kupljenim. glede na to, da praviš da imaš suho in občutljivo kožo (starost???), ti absolutno priporočam eno lažjo hranilno kremo, kombinacija dnevne in nočne, brez ampul, ker je vprašanje kako bo koža, gled na to, da je občutljiva reagirala. je pa tudi čiščenje kože tukaj tisto ki ima kar precej velik pomen. če želiš, se mi lahko javiš na zs
|
|
RE: Krama za obraz za suho in občutljivo kožo 29.11.2009 12:30:46
|
|
|
|
zmajaz
|
Poskusi eucerinovo ph5,5 - je zelo blaga, tako zelo, da jo lahko uporabljaš celo za malega otroka (prijateljici jo je za 2-letnega otroka svetovala dermatologinja). To je edina krema, ki je meni do zdaj ustrezala.
|
|
|
|
RE: Krama za obraz za suho in občutljivo kožo 29.11.2009 20:56:51
|
|
|
|
RinkyDinkyDoo
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Poskusi eucerinovo ph5,5 - je zelo blaga, tako zelo, da jo lahko uporabljaš celo za malega otroka (prijateljici jo je za 2-letnega otroka svetovala dermatologinja). To je edina krema, ki je meni do zdaj ustrezala. Se podpišem. LP
|
|
RE: Krama za obraz za suho in občutljivo kožo 29.11.2009 21:34:07
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi Pozdrav! Že nekaj časa se bojujem s suho in občutljivo kožo na obrazu. Po nekaj letih iskanja sem našla remo, ki mi je ustrezala, sedaj mi pa tudi ta ne zadostuje več. Trenutno imam Diorjevo kremo za suho kožo, pa se mi zdi, da ni ravno ok. Sicer ko uporabljam testerje se mi zdi ok, nato pačez kakšen teden, dva ni več tako kot bi moralo biti. Kaj svetujete? Hvala. Piši mi na ZS!
|
|
|
|
RE: Krama za obraz za suho in občutljivo kožo 2.12.2009 11:30:18
|
|
|
|
Bojana82
|
Tudi jaz sem imela izredno suho in občutljivo kožo, sprobala sem vse živo pa mi ni nič pomagalo, dokler nisem odkrila kreme od Sans Soucis....po dveh mesecih redne uporabe nisem imela nikoli več suhe kože.....to je krema, ki je vredna čistega zlata .....
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.