|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči v nogah
21.6.2009 20:37:44   
LERO
Pred 2 tednoma sem nehala piti magnesol. No zadnje dni pa se mi pojavljajo močni krči v nogah, od podplatov do pasu. Nič ne izbirajo. Kako si naj pomagam? Do konca imam še 2 tedna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči v nogah
21.6.2009 20:39:29   
benika
Z magnezijem!

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2009 20:43:20   
baja*
Meni je G poleg magnezija svetovala tudi kalcij.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2009 20:46:26   
LERO
Pa tudi na koncu nosečnosti?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2009 20:50:39   
tulpek
Mg ne v zadnjem mesecu, ker zaustavlja krče. Maternica jih pa potrebuje, da se otrok rodi. Mene je tudi strah, kaj bo zadnji mesec, ker zdaj me občasno primejo kar hudi krči kljub Mg in Ca.
Kako je s Ca ne vem, najboljše pa, da se posvetuješ z G.

Če najdeš kakšno rešitev, se priporočam.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2009 20:52:08   
benika
Jaz sem Mg pila do konca, pa mi nihče ni rekel, da se tega ne sme. Tudi G mi ga je priporočal. Imela sem pa res hude krče.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2009 21:41:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jaz sem Mg pila do konca, pa mi nihče ni rekel, da se tega ne sme. Tudi G mi ga je priporočal. Imela sem pa res hude krče.

Isto.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2009 6:47:06   
mayuri
Nam so tudi rekli v MŠ, ki jo obiskujem ravno zdaj (sem v 33. tednu), da se magnezij neha piti 1 mesec pred porodom, ker maternica potrebuje krče, ker se s tem telo pripravlja na porod...na žalost bo potrebno potrpeti brez tega user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2009 9:17:31   
Jenn73
Dr. Pušenjak na svojem forumu pravi, da se magnezij v mejah normale lahko pije tudi v zadnjem mesecu nosečnosti. Tako da jaz še vedno popijem en magnesol dnevno... brez ne morem, ker mi pomaga pri krčih v nogah.

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2009 11:42:28   
Žaži
Magnezijeve šumečke sem pila do konca nosečnosti, če je kak dan nisem sem noč preživela v mukah krčev, mi je moral mož noge raztegovati, ker sama niti do stopal več videla nisemuser posted image

(odgovor članu Jenn73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2009 10:28:09   
fusia
Jaz tudi mislim, da magnezijeve šumeče tablete v mejah nomale ne morejo škoditi. Ne verjamem da bi lahko zaustavile tiste prave krče, ko se začne porod.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2009 18:54:04   
Felicita
eno mal nevmesno vprašanje, pa da ne odpiram nove teme... zadnje tri dni me mučjo res res hudi krči v nogah - vsako noč me vsaj 2x useka v meča... problem je, ker se mi je desno meče (lol, je to sploh prov) nekak stalno 'zakrčlo' in nikakor ne morm mišice sprostit... boli ko user posted image niti ornk ne morm na nogo stopit user posted image aja, magnezij pijem, sicer ne vsak dan, ampak zdej čez poletje ko me mal bolj pogosto mučijo krči ga bolj pogosto. mogoče kera ve kako bi to mišico lahko sama sprostila? masirala sem, pa ni efekta, gret je pa kej pretirano tut ne upam. mislm sej če bo ju3 še kriza bom šla pa po kak apaurin al pa kej podobnega k zdravniku...

p.s.: nisem noseča user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2009 19:36:58   
Alisa
Jaz sem v prvi nosečnosti pila Donat in zvečer ovezno 3 dcl mleka, ker takrat ko nisam me je ponoč tak krč v noge prijel da sem jokala ko dež, moj me je pa masiral in tolažil.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.7.2009 17:20:12   
tane
nam je v materinski šoli fizioterapevtka svetovala razgibavanje še posebej pred spanjem.

povedala je za 2 vaji, z vsaj 10x ponovitvami

- primeš se za mizo ali steno, dvigneš eno nogo in stopalo izmenično iztegneš-dvigneš proti sebi ( to narediš tudi takrat ko te zagrabi krč v meča)
- ali pa da se dviguješ: prsti-peta

Jaz zdaj prakticiram to večkrat dnevno in sem nehala piti magnezij in imam manj krčev ali sploh nič...upam, da pomaga tudi kateri od vasuser posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2009 15:00:22   
Suzikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Jaz sem v prvi nosečnosti pila Donat in zvečer ovezno 3 dcl mleka, ker takrat ko nisam me je ponoč tak krč v noge prijel da sem jokala ko dež, moj me je pa masiral in tolažil.

To bi pa jaz bolj proti zgagi priporočala, no samo če ti je to pomagalo proti krčem pa tudi vredu :)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?