|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči???
10.5.2006 19:04:32   
LUNA06
Pozdravljene!

Že nekaj dni me občasno dajejo krči.Občutek je tak kot da bom zdaj zdaj dobila user posted image .In potem s strahom hodim na WC, ker mislim da bom vidla vse rdeče.

Ima mogoče katera podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči???
10.5.2006 19:31:51   
Naja30
To je čisto normalno. Koliko pa si user posted image ? Jaz sem v 11t, pa imam vsake nekaj dni take občutke, zdaj sem se že navadila. Nekatere user posted image  pravijo, da so se tako počutile do konca.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2006 8:11:12   
LUNA06
Danes je 6T.
Je blo ponoči tko hudo, da nism mogla spat.
Hvala, vsaj vem da je to normalno!

Pozdravček!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2006 12:37:42   
Billi
Čisto normalno je. Jaz sem na dan, ko bi morala priti user posted image imela hude krče. Sem bila ziher da bo zjutraj vse rdeče. user posted image Potem sem šla pa ponoči na WC (imela sem še vedno krče), pa ni bilo nič. Takoj sem naredila test in so bile user posted image , jaz pauser posted image . Potem sem pa kar še nekaj časa imela občasne krče (mislim, da kakšen mesec). To je zaradi raztezanja maternice. No, pa smo zdaj že v 5. mesecu user posted image
Lepo nosešnost vama želim!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2006 12:49:29   
LUNA06
Ful hvala obema za odgovor...zdej sem kr pomirjena, čeprou boli še vedno!

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2006 13:59:20   
evica23
Živjo, nič se ne sekiraj, to se ti mišice v maternici raztezajo pa zato boli. Ti samo uživajuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2006 15:08:33   
Nitka
Luna, jaz sem ravno včeraj brala eno starejšo knjigo o tednih v nosečnosti in ravno to piše, da je eden od znakov v teh tednih ta, da imaš isti občutek kot pri prihodu user posted image , ker se v predelu maternice začne nabirat kri, ki jo user posted image  rabi.

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2006 17:49:48   
naja78
ej punca to je res normalno.user posted image jaz ti bom rekla ...kar navadi se.potem pride kasneje spet nekaj druzga.

saj si ti ta 06,ki sem ji pisala odgovor po laparo.se spomniš.????

res je normalno.kupi si centramed mami in magnesol šumeče tablete.bo takoj bolš in to pij in jej celouser posted image .
jaz sem se v prvih 3 mesecih počutila res fino razen opoldanskega spanja nisem mogla izpustit.
pa ponoči nisem spala.

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2006 17:50:12   
naja78
mislila sem LUNA06!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2006 12:53:01   
LUNA06
O hvala naja 78!Bom kupla!

Najbrž nisem prava, ker sem imela histero ne laparo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2006 14:48:22   
majas
Ja nimaš se česa bati...jaz sem tudi imela take krče...vedno sem si govorila aha zdaj bo...M...taki občutek, a sem nazadnje ugotovila da sem noseča, ker te M ni in ni bilouser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......