|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči, pozno spanje...
15.10.2007 12:23:38   
PIAF
Moja pikica (7 tednov) zaspi vsak dan komaj ob polnoči! Joče zaradi krčev od sedmih do polnoči s presledki. zaspi na rokah, kakor jo damo v posteljico, takoj začne jokat....Dokler res krči ne minejo ob polnoči, jo podojim in zaspi. Potem pa zjutraj spi do desetih! Kako bi naredila kontra, da bi zvečer prej zaspala, dopoldan pa se zbudila prej? A je to sploh mogoče?

Danes je pa še posebna izjema. Včerj krči do polnoči, spala do šestih in je budna, budna, joče, spet krči, zaspala je ob devetih in zdaj spi še 3 ure....

Ta (ne) ritem me že ubija, roke mi bodo vstran padle.user posted image

Kapljice? Nič ne pomagajo!
Krema? Nič ne pomaga.
Masiranje? Nič ne pomaga.

Samo jok, jok, ko gre kakec ven, grozno joka...

Kako je pri vas? Dajte malo podelit izkušnje z mano.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči, pozno spanje...
15.10.2007 12:26:09   
Anonimen
Če ji daješ AD3, ji jih daj prej, pa naj bi bili tudi krči potem prej. Sicer če res daješ te kapljice, bi jih jaz zamenjala za Oleovit D3.

Drugače pa Plantex - to je čajček, ki se kupi v lekarni po vrečkah za 100 mll in je res močan. Nam je res pomagal, pa otrokom moje sestre tudi. Poskusi, zgubit nimaš kaj. Pa poročaj, če boš.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krči, pozno spanje...
15.10.2007 13:02:35   
VesnaLana
Pozdravljena,

AD3 zamenjaj za D3. Ko ima krče jo nosi tako , da jo obrneš z glavico navzdol tako da ima trebušček na tvoji roki z drugo roko pa jo rahlo udarjaj po ritki. Otročkom s krči to zelo velikokrat pomaga. Drugače pa sem jaz svoji pupi kupila kapljice proti krčem iz lekarne Deteljica in so ji precej pomagale.

Srečno

_____________________________

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krči, pozno spanje...
15.10.2007 14:05:28   
ursy78
tudi pri nas imamo podobne probleme,vendar smo lih dons kupili kapljice babynos,pa bomo videl a kej pomagajo a neč?a ima katera izkušnje s temi kapljicami


(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krči, pozno spanje...
15.10.2007 15:40:29   
mateyka
kokr sem jaz videla ne delajo vse kapljice/sirup za vse enako. po moje moraš probat več različnih - maš več šans da najdeš kar bo pomagal. mi smo mel srečo in smo dobil takoj sirup, ki je delal in ga mamo še zdej občasno v uporabi (samo smo že tok veliki, da že boljš jemo in mamo zarad tega manj težav user posted image ) - Minifom, sam ne vem a se ga dobi v Sloveniji..

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Krči, pozno spanje...
16.10.2007 8:29:20   
miškot
Draga Piaf,
se ti pridružujem - smo imeli isti štos - nič na tem svetu ni pomagalo, sam jok čez celo noč. Težave so se umirile šele zdaj, ko dodajamo Novalac proti krčem. Tudi v vpliv mamicine prehrane na krče ne verjamem več. Sm skorej umrla od samga kruha pa sira pa pairanih skut pa rdeče pese pa ni blo nič drugače kot po solati.

Zgleda, da krči minejo ko pač minejo.....
želim vam srečo

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Krči, pozno spanje...
16.10.2007 9:41:31   
Lara85
Pri nas se to zaradi krčev dogaja še pri 9.mesecih, da ima spanje čisto zbrkano. Ko je bil star 2mes sem upala, da bo pri treh minilo in sem si mislila, da pri nas pa že ne bo trajalo do 1.leta, kot pri dostih otrocih..no pa očitno bouser posted image
Še zdaj čakam, kdaj bo začel hodit spat ob 8h. ampak ne! zaspi ob 8h, ga zbudi napenjanje, potem je pa pokonci do 23h, zutraj pa spi do 11h. user posted image

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Krči, pozno spanje...
16.10.2007 11:37:07   
sergi
Naša mala sončica je prav tako stara 7 tednov in ima že od začetka krče.Bilo je že tako hudo da je dva dni od tega samo bruhala, pa sva ostali en dan celo v bolnici na opazovanju, vendar tako nič ne morejo pomagat. Spi prav tako malo, z veliko muke pa zaspimo tam do 1 zjutraj. Drugače pa čez dan zelo malo spi in jo non stop nosim po rokah. Ker samo delno dojim smo šli iz Aptamila na Novalac proti krčem, ker pa tudi kakat ne more pa ji dodam še Novalac proti zaprtju. Za krče uporbljamo tudi kapljice iz koroških lekarn, pa kar pomagajo. Moram reči, da je po vsej tej kombinaciji malo boljše. Kapljic AD3 ji ne dajem več, ker jo je zvijalo za znoret, bom počakala še kašen mesec, potem pa jih ji bom začela dodajati. Tudi jaz sem mislila, da je samo naša dojenčica taka pa ni tako, za takšnega sončka se splačata potrpet, pa čeprav sem včasih na robu obupa.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Krči, pozno spanje...
16.10.2007 11:47:40   
*lenc@*
komentar 1.odstavku.
Je mogoče, ker smo mi imeli natanko isto sceno!!!!! In enako smo se spraševali, kako bi mal zamenjal. Prišli smo do zaključka, da ne mormo nič dokler ne mine.Do 7. tedna je bilo čisto enako, pol pa si je kakšen dan vzela dopust , a spala pa tud ne pred 00.00, jokala pa ni. In kak dan spet isto... Zdaj je v 10. tednu in je malo boljše, vsaj glede spanja. Zaspi med 22-23h, joka se tud še vendar manj intenzivno in manj časa.

Je blo pa glih večer samo beri:DRETJE od 20h do 21.30, pa je nato zaspala do jutra z vmesnimi dojenji.

SREČNO!!!! MINILO BO, KDAJ PA NE VEMO...




_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Krči, pozno spanje...
16.10.2007 12:42:55   
mateyka
moje izkušnje s krči pr naši tamali so mi dale tole teorijo - jedenje zraka je največji problem. naša je veliiik bolje zdej, ko lepše papa (ne hlasta in ne odpira ust, medtem ko papa, da zrak not spusti in ga pol pogoltne) in ne morem povedat kaka razlika je. če se popravi način jedenja, je krčev manj - mi smo skušal tuki korigirat naš problem s krči in nam zaenkrat uspeva user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Krči, pozno spanje...
16.10.2007 14:52:35   
Naja30
Naša je imela krče pa če sem ji dajala ad3 ali ne. Imela jih je tako kot tvoja vsak dan zvečer, okoli osmih se je začelo in do ene polnoči. Je tudi tako pozno zaspala. Nimaš kaj, to je treba dat skozi. Lahko ji edino pomagaš tako, da jo še naprej nosiš ali masiraš in ji daješ svojo ljubezen. Pri nas tudi niso pomagale nobene kapljice, le masaža po trebuščku in z nogicami proti trebuščku.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?