|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krč
2.11.2004 10:06:18   
leah
V soboto se mi je pripetilo nekaj zelo neprijetnega.
V popoldanskem času sem malo zaspala, tako na desnem boku,ko sem se po treh urah zbudila,me je v predelu desnega jajčnika in mehurja prijel tako mčan krč, ki ni spustil pb 10 min.Nisem se mogla dvignt iz postelje, v trenutku me je oblilo,in začela sem se tako močno trest po celem telesu,kar je trajalo pb.45 min.Nekako mi je moj ndragi pomagal, da sem se dvignila in krč je začel počasi spuščat.seveda sva takoj poklicala dežurnega zdravnika in prišel naju je iskat rešilni avto ter naju odpeljal ZD.
Tam je bilo stanje malo boljše, pritisk normalen,počutila pa sem se zelo slabo.No to sem se vbistvu že cel pretekli teden.Ker je bilo vse skupi malo čudno me je zdravnica kar poslala na ginekologijo postojnske porodnišnice(by the way,res so tam prijazne sestre, da o ginekologih porodničarjih ne govorim),kjer me je takoj sprejel dr.Tašev,me pregledal vaginalno in ultrazvočno-kar je bilo vse ok, nisem bila odprta, pa tudi UZ ni pokazal nič.Vseeno me je čez noč zadržal v bolnici.Dobila sem injekcijo "Spazmaksa" in tablete Buscopan v primeru krčev.
Zjutraj sem še vedno čutila v predelu desene sp.strani tako prazno špikajočo bolečino.
Pregledali so me res celo,UZ trebuha, maternice,ledvic,urin,CTG...ampak vse je bilo ok.Mislim ful čudno.No tako me dr.Likar zadržal v bolnici še eno noč,in naslednje jutro je bilo zdravsveno stanje enako super...tako, da me je Tašev poslal domov,mi napisal recept Buscopana in dvakrat dnevno Magnesola.
Naj povem, da imam še veno čuden felling v desnem delu, in si na tej strani sploh ne upam ležat,samo na levi.
Rekli so mi , da moram veliko tekočine spit, od 4-5 l, to pa je to.
Zdej ravno prihajam v 8. mesec in valda da me je full strah.Ampak pojma nimam, kaj bi ta krč sploh bil.
Ali je katera od vas že doživela kaj podobnega?In ali je možno, da pridejo krči zarad pomanjkanja tekočine, kalcija in magnezija.

No dobra novička tega vikenda pa je ta, da so mi končno povedali za spol-punčka9nebesa,in baje, da se je že lepo obrnil z glavico navzdol-kar se tudi čuti, saj so tele njene nožice direkt pod mojimi rebri.

No vglavnem res bi bila vesela, za kako mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krč
2.11.2004 10:26:35   
Anonimen
Moja sestra je doživela nekaj podobnega, samo mislim, da je njo tako bolelo v "žlički", to je na vrhu trebuha. Pa so ji rekli, da je bil verjetno premikajoči se kamen (žolčni verjetno, ne ledvični), da pa nem nosečnostjo itak ne morejo ničesar narediti. Pozneje ni imela nikoli več takih bolečin, o kakšnih kamnih ni bilo več ne duha nes sluha. Sedaj je od takrat minilo 10 let.
Mogoče je šlo pa pri tebi tudi za kakšen premikajoči kamenček. Včasih so kamni čisto majhni, izloči se kot nekakšen pesek, kar pa zelo, zelo boli.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krč
2.11.2004 13:47:08   
leah
Hja pa baje, da ni blo nič takega, čeprav je pa najbrž res možno.Ma zdej se itak premikam kt po jajcih,ker full cvikam..res ne bi rada tega še enkrat doživela,ker boli za pop...

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krč
8.11.2004 21:37:56   
manatea
ŽIVJO,
SEM V 5.MESECU IN DOŽIVLJAM NEKAJ PODOBNEGA. SKOZI ME BOLI V DESNEM SPODNJEM DELU. SAMO OD SEBE SICER NE A KO SE PREMAKNEM PA BOLI. ZAČELO PA SE JE PRED 3 DNEVI.
LP

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Najljubši letni čas?
petruska

Tvoj letni čas je?

Pomlad (30%)

Poletje (55%)

Jesen (5%)

Zima (9%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!