leah
|
V soboto se mi je pripetilo nekaj zelo neprijetnega. V popoldanskem času sem malo zaspala, tako na desnem boku,ko sem se po treh urah zbudila,me je v predelu desnega jajčnika in mehurja prijel tako mčan krč, ki ni spustil pb 10 min.Nisem se mogla dvignt iz postelje, v trenutku me je oblilo,in začela sem se tako močno trest po celem telesu,kar je trajalo pb.45 min.Nekako mi je moj ndragi pomagal, da sem se dvignila in krč je začel počasi spuščat.seveda sva takoj poklicala dežurnega zdravnika in prišel naju je iskat rešilni avto ter naju odpeljal ZD. Tam je bilo stanje malo boljše, pritisk normalen,počutila pa sem se zelo slabo.No to sem se vbistvu že cel pretekli teden.Ker je bilo vse skupi malo čudno me je zdravnica kar poslala na ginekologijo postojnske porodnišnice(by the way,res so tam prijazne sestre, da o ginekologih porodničarjih ne govorim),kjer me je takoj sprejel dr.Tašev,me pregledal vaginalno in ultrazvočno-kar je bilo vse ok, nisem bila odprta, pa tudi UZ ni pokazal nič.Vseeno me je čez noč zadržal v bolnici.Dobila sem injekcijo "Spazmaksa" in tablete Buscopan v primeru krčev. Zjutraj sem še vedno čutila v predelu desene sp.strani tako prazno špikajočo bolečino. Pregledali so me res celo,UZ trebuha, maternice,ledvic,urin,CTG...ampak vse je bilo ok.Mislim ful čudno.No tako me dr.Likar zadržal v bolnici še eno noč,in naslednje jutro je bilo zdravsveno stanje enako super...tako, da me je Tašev poslal domov,mi napisal recept Buscopana in dvakrat dnevno Magnesola. Naj povem, da imam še veno čuden felling v desnem delu, in si na tej strani sploh ne upam ležat,samo na levi. Rekli so mi , da moram veliko tekočine spit, od 4-5 l, to pa je to. Zdej ravno prihajam v 8. mesec in valda da me je full strah.Ampak pojma nimam, kaj bi ta krč sploh bil. Ali je katera od vas že doživela kaj podobnega?In ali je možno, da pridejo krči zarad pomanjkanja tekočine, kalcija in magnezija. No dobra novička tega vikenda pa je ta, da so mi končno povedali za spol-punčka9nebesa,in baje, da se je že lepo obrnil z glavico navzdol-kar se tudi čuti, saj so tele njene nožice direkt pod mojimi rebri. No vglavnem res bi bila vesela, za kako mnenje.
|