|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krčne žile v nosečnosti
10.10.2007 11:04:22   
LANABANANA
živjo vsi
imam eno vprašanje - zadnjih 10 let povečane žile na nogah, no nekje že kar kakšen vozliček, včasih me tudi bolijo in tiščijo ( sicer več na desni nogi ). Drugače se veliko gibam, hodim, kolesarim, ne nosim zelo visokih pet, imam nizko težo...Zdaj sem prvič noseča, 17. teden in desen gleženj mi popoldne in zvečer že kar dobro zateka, čeprav tudi zdaj vsak dan vsaj uro in pol hodim ( sprehod s psom ).
Zanima me ali katera ve za kakšen nasvet poleg žab za krčne žile?

najlepša hvala vsem in en super jesenski dan
lanabanana    

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.10.2007 21:11:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRČNE ŽILE V NOSEČNOSTI
10.10.2007 11:06:13   
Naja30
Moja prijateljica je imela hude probleme s krčnimi žilami v nosečnosti. Poleg žab, ki si jih je oblekla še preden je zjutraj stopila na noge, je noge vsak dan namakala v slani vodi in čim večkrat jih je držala visoko, na stolu.

(odgovor članu LANABANANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2007 11:45:49   
solatja
žabe sos uper. sicer pa prakticiram tudi, da si vsak večer pred spanjem malo knajpam (menjavanje tople in mrzle vode - malo si polivaš gor po nogah s tušem ali na bideju), potem pa pred spanjem naredim še svečo v postelji, tako da steče vsa voda ven iz nog. kar paše. user posted image izogibaj pa se toplim kopelim in namakanju nog v topli / vroči vodi.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2007 13:50:40   
mišk
Kompresijske nogavice so zakon, sploh če si noseča bolj v mrzlih mesecih ti jih ne bo tak problem nosit. Jst sem jih letos nosila skoraj celo poletje ko sem bila (sem še) noseča. Drugač pa men pomaga met tud noge čim več v luftu in božanje ter rahla masaža mojega user posted image . Če se sam ni tolk lušn.user posted image
Jst sem nogavice nosila predvsem zaradi zatekanja. Pred nosečnostjo sem jemala tudi Detralex tablete, ki pa sem jih v nosečnosti nehala jemat, ker niso priporočljive.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2007 13:53:39   
mišk
Aha, men se je tud ena žila na desni nogi rahlo izbočila, zato imam namen nekaj mesecev po porodu it na sklerozacijo. Sej se ne vidi skoraj nič, ampak mene moti. Ja, te žile so res user posted image .

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2007 14:42:14   
LANABANANA
odgovor

mišk hvala za odgovor ( pa tud vsem drugim )
by the way kaj je to sklerozacija??

aja pa še to: kaj pa mazanje nog-žil s kremami? kaj pomaga? mislim kreme proti oz. za ublažitev krčnih žil

lp lanabanana

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2007 15:47:19   
solatja
še nisem slišala za nobeno kremo. vem pa, da ne smeš na masažo, če imaš krčne žile. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu LANABANANA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2007 16:24:49   
mišk
Kreme vsaj men en drek nucajo. O.K., mogoče maš dober občutek, ker si neki naredu za sebe, pa mal hladijo.
Sklerozacija pa je, ko ti v žilo, ki je vidna vbrizgajo neko tekočino in le ta (žila) izgine, oziroma ni več vidna. Je pa možnost, da se ti tam, kjer se je nekoč videla žila pozna rjavkasta črta.
Vse o krčnih žilah in postopkih zdravljenja si lahko prebereš na www.avelana.si
Pa čim lepšo nosečnost brez težkih nog ti želim!!user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?