Jada82
|
Uf, tudi mi smo dali skozi krče, grozne, grozne, grozna .... na začetku tudi ponoči, potem HB samo čez dan ... ampak ne le zvečer, čez cel dan ... samo da je kaj pojedla, pa že tako je čisto premalo jedla Bila je kriza, hudo, bili smo živčni, utrujeni, naveličani ... ona pa revica! Imela sem kapljic malo morje, nič ni pomagalo Na čase se mi je zdelo, da res pomagajo Bio Gaia ... te sem potem dajala vsak dan, morda le za prebavo. Pa redno podiranje kupčkov. Ampak pravzaprav res ni pomagalo nič no. Poskusiš pa itak vse, zato se ne sekiraj in obremenjuj, si želela le dobro. Verjetno ni zaradi homeopatskih zdravil, ampak vseeno ne dajaj več, če je bil slab odziv. Mi smo potem začeli hoditi h bioenergetiku (mamo enega znanca) in res potem, ko smo zaključili z vsemi seansami, ji je nafilal vse pozitivne energije ... so krči prenehali. Res pa je, da je bil pa tudi čas .... tako da ne vem, vsekakor ni škodovalo. Torej, mi smo s krči zaključili pri 3 mesecih in dobrem tednu. Takrat je bilo potem res veliko lažje. En mesec še zdrži, pa bo! Otroci potem itak pozabijo! Prej pa jih pač tolažiš, kakor veš in znaš, nosiš, božaš, masiraš itd. Pa še to .... ko se je začela na glas smejat, so krči kmalu izginili
|