|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči samo med hranjenjem
25.4.2007 15:32:45   
Teja29
A ima katera izkušnjo, da je imel 2 mesečni otrok krče med hranjenjem in je zato zelo težko jedel, oz. ni mogel več jest?
Ne vem, ali je to zaradi zraka ali kolik ali česa tretjega.
Če ima kakšna podobno izkušnjo jo prosim, da mi pove, kako malemu pomagati (zamenjava stekleničke, večkratno podiranje kupčkov, menjava mleka,...).


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči samo med hranjenjem
25.4.2007 20:55:21   
Anonimen
Naš škrat je imel krče med hranjenjem, in sicer prvi mesec, ko še ni znal kupčka podreti...potem smo pa začeli podirati kupčke in tudi med hranjenjem smo imeli mir...tako da poskusi večkrat kupček podreti, mogoče bo boljše...

Dokler ne izgublja na teži, je ok...drugače pa vprašaj P...

LP

(odgovor članu Teja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krči samo med hranjenjem
25.4.2007 21:41:47   
krfjolca
Ja, moj mali je imel okoli 2. meseca ful težave. Strašen jok med hranjenjem. Fora je bila, da je ful preveč hlastal, zelo močan sesalni refleks je imel, in zato je imel bolečine. Sem poskušala različne flaške in cuclje, ampak ni nič kaj dosti pomagalo. Je pa minilo. 

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krči samo med hranjenjem
27.4.2007 12:39:25   
Lana_s
Ja, moj Luka je imel od začetka drugega meseca težave s hranjenjem in jih ima še zdajuser posted image (5 mesecev). Ful ga je zvijalo,je imel krče, pomagalo pa ni nič. Menjala sem kar nekaj mlek- je bilo na začetku boljše potem pa spet po starem. Tudi nobene kapljice ali čaj za kolike ni pomagal. Zdaj začenjama z gosto hrano in tudi ni nič boljše, preprosto ne zna jesti.user posted image Sta bila vidva mogoče kaj v bolnici ali pa je bil v porodnišnici na intenzivni? Ker tam jih hranijo z injekcijami, po cevki in potem ne znajo sesati - vsaj pri nas je bilo tako. Upam, da bo pri vas boljše, probaj mleko menjati, podirajta kupčka. Pediatri pa te ponavadi v takšnih primerih ne jemljejo resno, ker dojenčki te starosti pač imajo krčeuser posted image še posebej če je fantek  . Čas bo prinesel svoje ....  jaz še vedno čakamuser posted image               

_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krči samo med hranjenjem
27.4.2007 22:26:24   
Pobalami
Krči se lahko pojavijo med hranjenjem zato, ker takrat ko otrok sesa bolj dela peristaltika v črevesju. In to jih boli.

Enkrat sem že pisala o tem (malo pobrskaj z iskalnikom). Moj Luka je imel težave s hranjenjem do 5 meseca. (Tudi drugače je imel krče). Popravilo se je ko sva prešla na mleko št. 2 (s probiotiki), krči so prenehali pri 9 mesecu, manjše težave s prebavo je imel nato še do prvega leta.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Krči samo med hranjenjem
27.4.2007 22:31:03   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s

Pediatri pa te ponavadi v takšnih primerih ne jemljejo resno, ker dojenčki te starosti pač imajo krčeuser posted image še posebej če je fantek  .             


Ja ponavadi zdravniki rečejo, da je to normalno in bo minilo.
Jaz sem si mislila, ja zate je že normalno, ker živiš par kilometrov stran in ti ni treba gledat in poslušat dojenčka, ki se dere zaradi bolečin.

Drugače pa Lana_s tudi moj Luka je imel take težave ampak ni bil v bolnici.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?