|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kozmetika Bubchen
20.7.2005 23:14:18   
Kety
Ojla punce!

Zanimam me, kaj se splača vzet od te kozmetike. Vsekakor bom kupila hladilno kremo, zanima pa me, kako je z njihovimi robčki in oljem. Namesto, da kupujem olje v lekarni sem mislila kupit od te kolekcije. Kaj predlagate. Pri nobeni mamici nisem opazila robčkov od te firme, čeprav uporabljajo to kozmetiko. Ali so robčki od Nivee boljši ali kaj??

LP Kety
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kozmetika Bubchen
20.7.2005 23:29:05   
Urška*
Ojla!

Jaz imam od te znamke kopel in mleko. Sem ful zadovoljna, čeprav ga zdaj ful redko kdaj namažem, ker ima lepo kožo.

Drugače pa bi ti jaz priporočala da vsaj na začetku uporabljaš mandljevo ali pa olivno olje. Bo boljše za dojenčkovo kožo!

Za robčke pa ne vem! Sploh nisem vedla da obstajajo. Bom sprobala!

Jaz pravim da so od Niveje najboljši - za mene! Imam pa zdaj en čas od Jonsona, pa nisem glih zadovoljna-mi ful smrdijo! Res pa je da so cenovno zelo ugodni!

LP:)

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kozmetika Bubchen
20.7.2005 23:31:09   
Annny
Ojla,

pri nas imamo hladilno kremo, olje in sončno kremo.
Vse ostalo ima meni tako močan, da ne rečem pretiran in osladen vonj, da s tem otroka res nočem mazat...malo povohaj, pa boš videla:)

lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 8:33:19   
kimi
Jaz imam kopel,mleko hladilno kremo, kremo za obraz navadno ter tisto za veter in mraz, tudi olje uporabljam.

Olje ni priporočljivo mazati po dojenčkovi koži ker zapira pore zato pa se olje uporablja za mazanje pregibov se pravi na notranji strani komoljcev ter za koleni pod vratom, za ušeski ostalo pa namažeš z mlekom tako so meni priporočili že v porodnišnici. Glede robčkov jaz kupujem Millerjeve ker so najcenejši trije paketi po 80 robčkov samo 1000sit in sem zelo zadovoljna. Pampers in nivea so dragi pa ti robčki se tako hitro porabijo da se ne splača najdražje kupovati

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 9:00:00   
viv_
Jaz imam kopel (neko za sladke sanje), šampon (mi ful lepo diši) in navadno milo.

Hladilno mazilo mi je pa najbolj všeč lekarniško.

lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 9:15:30   
CatJa
Pri nas uporabljamo kremo proti mrazu, kremo za obraz in telo, mleko, oljni balzam in seveda kremo za ritko. To zadnje sicer samo se po kakanju in vcasih pred spanjem, je pa zakon. Samo enkrat je imel vneto ritko in tisto hladilno mazilo iz lekarne tud slucajno ni pomagalo, ko pa mi je tasca prinesla Bubchenovo, je po dveh dneh bilo O.K. Od takrat naprej uporabljamo le se to.

LP :rozica:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
21.7.2005 9:17:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 10:22:54   
Kety
Hvala za nasvete. Se strinjam, da s temi kremami in olji ni za pretiravat. Se pravi bom za začetek kupila le hladilno kremo od Bubchen-a, robčke od Nivee in mandeljevo olje iz lekarne!:)

Hvala in LP vsem!

Kety

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 11:49:30   
Annny
ija-1, kaj da da kozmetika ni primerna za novorojenčka?? Ja, od kod ti pa to? Pri nas jo priporočata tako pediater kot patronažna (čeprav meni osebno ni všeč vonj..).

LP

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 12:14:45   
kimi
Ne vem zakaj v Lj porodnišnici novorojenčke potem oskrbujejo s to Bubchen kolekcijo če ni za novorojenčka. Mleko, olje, ter za koapnje ki se mu reče Traum bad, hladilno mazilo je še kako primerno za novorojenčka. Z robčki pa res raje počakaj do 3 meseca jaz sem svojemu dala Bubchen mleko na vato ter mu ritko obrisala tako se dolelai v porodnišnici pa je bilo ok

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 12:56:30   
viv_
Anny - meni je ravno zadnjič rekla pediatrinja, da odsvetujejo Buebchen milo :zmeden2: Čeprav, saj je pri vsaki stvari tako - eni hvalijo, eni grajajo,...

Počasi ugotoviš kaj najbolj paše tebi in kaj mulčku, pa je...

Jaz sem imela od začetka za rito robčke Pampers sensitive, pa so super, skoraj nikoli ni imela vnete rite. Če sem uporabila kakšne druge je bila takoj vsa frš. Zato niti nisem preveč eksperimentirala.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 15:47:43   
polona2
Robčke Bubchen in tudi vso ostalo kozmetiko Bubchen uporabljam za Hano, nasvet, vso kozmetiko Bubchen se splača kupovati v Mullerju, robčki stanejo 400 sit manj kot v Baby centru, prav tako tudi mleko za sončenje, lp!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 18:17:15   
skuštrana
Tudi v celjski porodnišnici so uporabljali to kozmetiko..Jaz sem doma uporabljala hladilno mazilo, ker drugega niti ne uporabljam...Aja, imam še mandljevo olje iz lekarne pa nivea trdo milo...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 19:42:20   
Kety
A so robcki uredu? Ali disijo? Najraje bi kje dobila kak testercek. Bom vprasala v lekarni ali pa v Mullerju! Skoda se mi zdi kupit cel paket, potem pa ne bodo odgovarjali ne meni, ne ritki mojega :duda:!

LP Kety

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 20:44:47   
Anja167
V porodnišnicah po moje uporabljajo tisto, kar je cenovno ugodno (oz. kar zmaga na javnem razpisu), in ne nujno tisto, kar je najboljše. Če pobrskaš po forumu Dojenček in otrok, boš našla kar nekaj mamic, ki smo jamrale, da so otroci po Bubchnovem hladilnem mazilu dobili hrapavo kožo (dvignjenje roza izpuščajčke), predvsem po gubah. Mi smo uporabljali Bubchnovo kremo za obraz, pa je ne več, ker je koža postala bolj hrapava, pa mleko za telo, pa ga ne več, ker smo dobili čez nekaj časa lišaje suhe kože (ja, ne takoj, pa tudi pri hladilnem mazilu je bilo podobno, šele čez nekaj časa). Kremo za mrzlo vreme sem pa itak namazala samo nekajkrat. Obnese se nam samo šampon, pa še pri tem Eneja pečejo učke (tudi mene, sem preizkusila). Torej, mi te kozmetike ne pohvalimo. Je pa res, da je mogoče naš bolj občutljiv in da jo eni čisto dobro prenašajo. Kar se tiče pa tega, da notri ni kemije, je pa potrebno samo dobro prebrati sestavine na embalaži, pa je vse jasno. Pri nas je v uporabi kar hladilno mazilo iz lekarne, drugih krem pa ne uporabljamo več, razen zdaj posebno vlažilno kremo, ki jo je predpisala pediatrinja za Enejevo suho kožo.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 20:55:12   
Primoza
Industrijska in lekarniška hladilna krema se razlikujeta predvsem v tem, da farmacevti za svoje tehtalne operacije računajo veliko več kot industrija.

Glavno je da ima krema nekaj cinkovega oksida in nekaj vlažilnih sestavin. Ker cinkov oksid suši in deluje kot blagi antiseptik, vlažilne sestavine pa vlažijo.

Mi smo uporabljali Sanosanovo hladilno kremo, ki se je dobi 500 g za 800 SIT se pravi petkrat cenej kot v lekarni hladilno mazilo. Vnete ritke ni imel niti enkrat, razen malo rdečine ko je imal drisko.

Sem se pa uštel, kupil sem pred porodom 5 posod 500 g Sanosan kreme v akciji po 700 SIT, potem so mi po enem letu ostale še dve polni. Se pravi poraba 1 leto dva meseca 1 kg hladilne kreme. S preostankom me je skušala ankaa enkrat zmasirat, pa ni bilo dobro - samo prebarvala me je na belo zaradi cinkovega oksida.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 21:00:09   
Anja167
Primož, v naši lekarni hladilno mazilo nima cinkovega oksida. Na nalepki piše: beli vazelin, lanolin (ne vem točno, kateri je beli), prečiščena voda, olivno olje. :zmeden: A je v čem od tega cinkov oksid?

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 21:19:27   
Primoza
Ne, je pa dodan cinkov oksid dober, v lekarni ga prodajajo samostojno kot "cinkovo mazilo" ki pa je preveč koncentrirano za redno uporabo in so ga uporabljali včasih pri hujših vnetjih.

Cink nasploh organizem potrebuje, delno se ga skozi kožo dobi tudi s temi kremami.

http://www.mercola.com/2000/jun/17/zinc_growth.htm

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
21.7.2005 22:04:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kozmetika Bubchen
21.7.2005 22:10:38   
Primoza
ZnO ni enako kot dodani ZnO reciva 5% v kremah.

Ritke je pa itak potrebno vsako posebej stestirati.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kozmetika Bubchen
22.7.2005 17:33:08   
tejč
Tudi nam Buebchen izdelki odgovarjajo. Sprva sem kupila samo Wundshutzcreme, potem sem dokupila še olje za občasno čiščenje ritke, šampon, ker dam kapljico kar v vodo v čebriček in otroka ne milim prej po celem telesu, ko pa je enkrat imela malo rdečo ritko, sem dokupila Spezialwundschutzcreme-kupi raje to, ti svetujem, je boljša.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kozmetika Bubchen
22.7.2005 18:44:23   
Pupica
Jaz sme na začetku kupovala hladilno mazilo iz lekarne in ga toplo priporočam tudi tebi, vsaj za prva dva meseca, ker je bolj lepo mazljivo.
Vse ostalo je preizkušeno dobro(imam vse od robčkov, mleka, olja, kopeli, šampona, krema za obraz,...)mislim da ne moreš falit.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kozmetika Bubchen
24.7.2005 9:53:38   
povhek
Jaz od prvega dneva uporabljam olje in je super!!!!!!!!!!!!!!!Priporočam.Za fajn vneto ritko, pa tiso hladilno mazilo iz lekarne nič ne pomaga.Meni je pomagalo samo tisto od Bubchena, v dveh dneh je bila ritka kot nova.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?