|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kozmetika
27.6.2007 13:26:17   
Caarmen
Kaj naj kupim od kozmetike za novorojenca. Do sedaj imam trdo milo, hladilno mazilo in fiziološko raztopino pa bom še kupila. Kaj še rabim? Ali res nekaj dobiš v porodnišnici? Koliko ml fiziološke raztopine ste kupile? Ali zraven potrebuješ še kakšno pumpico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kozmetika
27.6.2007 14:14:06   
Mateja82
Ne rabiš preveč kupovat. Sama sem nakupila namreč preveč stvari, ki jih potem sploh nisem uporabljala.
Za kopanje se na začetku uporablja:
- trdo milo oz.  sem uporabljala rajši  gel za kopanje in šampon v enem ( enkrat na teden drugače sem jo kopala v sami vodi) 
-kdaj pa kdaj  kremico obraz za slabo vreme, ker je bil user posted image  zimski 
- kremo za rito.

V lekarni sem kupila še olivno olje, mandljevo olje, fiziološko ( 500ml) zložence in alkohol. Olje sem uporabljala za temence, fiziološka pa tako vedno prav pride. Pumpico sem kupla v BC čist navadno, na srečo nismo imel veliko težav z zamašenim noskom.

Tudi v porodnišnici dobiš nekaj kozmetike kot nek reklamni paket testerjev itd..

Za user posted image je priporočljivo čim manj uporabljati kozmetiko.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 27.6.2007 14:16:50 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kozmetika
1.7.2007 20:18:58   
lunca2
Jaz uporabljam:
- tekoče milo in šampon
- fiziološko raztopino, alkohol
- losjon za telo ali olje za telo
- hladilno mazilo za ritko
- kremo za obraz
- zložence
- vlažilni robčki za ritko

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!