|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kozmetika!!!
26.4.2005 20:22:19   
NENAJANI
Mogoče se bo kateri zdelo malo neumno, toda jaz imam nek kompleks glede kozmetičnih izdelkov na katerih ne piše : NI TESTIRANO NA ŽIVALIH!!!!!
Vendar na veliko izdelkih to ne piše, ali to pomeni da je testirano na živalih??????:((
Katere znamke kozmetike ne testirajo na živalih???????:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kozmetika!!!
26.4.2005 21:08:26   
india
Hehe, se bo že zdelo kot reklama: ORIFLAME kozmteika je testirana na ljudeh prostovoljcih, nikoli na živalih!

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kozmetika!!!
26.4.2005 21:11:10   
ZARA
Čer!
Kaj pa Avon??
A kera ve??

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kozmetika!!!
26.4.2005 21:12:46   
SANDY
zarad mene lahk na testirajo na moj rit...važn da je dobra za mojo kožo :)-:)-:)-

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kozmetika!!!
26.4.2005 21:17:07   
jaz99
Tudi avon ni nikoli testiral na žvaleh,oriflame, pa niveja pa še nekatere

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kozmetika!!!
26.4.2005 21:18:00   
jaz99
joj nisem napisala do konca tudi oriflame in niveja NE testirajo na žvalef

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kozmetika!!!
26.4.2005 21:20:53   
ZARA
:bravo: za Avon !!!!

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kozmetika!!!
26.4.2005 21:25:34   
jaz99
Ja se strinjam,meni je tudi pri srcu. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kozmetika!!!
26.4.2005 21:35:47   
Pia73
Za Niveo!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kozmetika!!!
26.4.2005 22:10:51   
Pupica
SANDY če bi vidla slikice teh bogi žvalc k na njih teste delajo, k so vse brazgotinah, pa ekcemih, pa brez dlake, pa tko...:(:((:((:((:((ti ne bi blo glih vseen:((

Jaz sme samo enkrat vidla na BUS postaji v LJ, pa ne vem za katero firmo, mislim, se mi je kr želodc obrnil:(:((:((:((

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kozmetika!!!
26.4.2005 22:27:32   
Anja
Danes sem prebrala, kako delajo ene fine plašče za super fine dame.

Ovčke, ki so breje, nekaj časa pred rokom tako pretepejo, da skotijo mladička :(( Tisti mladiček (nedonošenček) ima dovolj fino in mehko dlako za damsko ugodje.
Za en tak krznen plašč pa potrebujejo 36!!!!! takih mladičev.
:(( :(( :((

Če katero vidim v takem mantlu ji ne bo lepo! Tsitim, ki pa tepejo uboge ovčke, pa se naj roka posuši. PRASCI.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kozmetika!!!
26.4.2005 22:28:37   
Anja
Še večji PRAS..in PRASI.. pa so tisti, ki to nosijo.

V mojem besednjaku ni grše besede. Potem pridejo že batine...

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kozmetika!!!
26.4.2005 22:42:29   
babylove
Procter&Gamble testira na živalih.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kozmetika!!!
26.4.2005 22:51:55   
piščanc
nekaj časa nazaj je bla taka tema, baje da je ena stran na netu, kjer piše katere firme ne testirajo na živalih

testirajo na umetno vzgojeni človeški koži

buu za P&G

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kozmetika!!!
26.4.2005 23:18:28   
nejcko
http://www.prijatelji-zivotinja.hr/

Evo, NENAJANI, PETIN seznam firm, ki testirajo na živalih (črna lista), firme, ki ne testirajo na živalih (bela lista).

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kozmetika!!!
26.4.2005 23:21:05   
nejcko

Pa še en:http://www.drustvo-zascita-zivali.si/Forum/viewtopic.php?t=86&postdays=0&postorder=asc&start=15

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kozmetika!!!
26.4.2005 23:43:08   
niki5
L'OCCITANE je tudi kozmetika, ki ni testirana na živalih, podpira tudi tradicionalne načine izdelave, skrbijo tudi za okolje, kar se tiče tovarne kjer se izdeluje in embalaža naj bi bila okolju prijazna.. Sicer pa ima tudi višjo ceno, jaz imam nekaj stvari njihovih, za dušo :) Sem sem zelo zadovoljna. Uporabljam pa tudi nekaj od Avona, kremice za obraz, kateri tudi ne testirajo na živalih.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kozmetika!!!
27.4.2005 0:42:21   
Kadija
Ojej!Uboge živali!:((
Moram priznati, da do danes nisem bila tako pozorna nato, kar se bo pa s tem trenutkom seveda spremenilo.
Smo družina ljubiteljev živali in opažam, da je tudi čebelica to nasledila, kar me veseli.
Glede krzna pa sem alergična na to, sedaj, ko sem pa še to prečitala, mi gredo pa dlake pokonci!
Le kako se lahko kitijo in ponašajo s tako kruto pridobljenim krznom?:pujs::((

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kozmetika!!!
27.4.2005 13:50:59   
Seven*
Jaz tudi obozujem L`occitane.

Za vse tiste, ki ne veste kaj spada pod P&G, ki vsako leto ubije 50 000 zivali samo za testne namene.

Ariel, Pampers, Head&Shoulders, Always, CoverGirl, OldSpice, Pantene... pa se MNOGOOOOO drugih...

Itak pa bravo :bravo::bravo::bravo: za vso kozmetiko, ki ne testira na zivalih..

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kozmetika!!!
27.4.2005 21:27:43   
kalimero
U, me to iz tira vrže. "Meni je vseeno, samo da meni paše".
Evo, še ena ljubiteljica L´occitana, pa Lusha, pa Avona... pa takih, ki jim ni mar samo za lastne riti.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kozmetika!!!
28.4.2005 11:06:30   
Annny
Ja, L'occitane je fajn.
Drugače pa jaz uporabljam večinoma Lancome (ne vem, ali testirajo na živalih, vem pa, da je kozmetika prve klase).
lp

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......