Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kozmeticni salon - Murska Sobota 22.1.2009 22:12:16
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz sem vedno zelo zadovoljna z Venus-om v Kajuhovi ulici. Zadovoljna z frizerkimi in kozmetičnimi storitvami. Priporočam. Majo pa darilne bone, tako da ni problema.
|
|
RE: Kozmeticni salon - Murska Sobota 23.1.2009 6:00:57
|
|
|
|
mlinar
|
Jaz pa v termah 3000 hotel Termal v zdravstvenem centru pa še drago ni
|
|
|
|
RE: Kozmeticni salon - Murska Sobota 23.1.2009 7:21:35
|
|
|
|
Gordana-3
|
a niso v tem venusu kar zasoljene cene?
|
|
|
|
RE: Kozmeticni salon - Murska Sobota 23.1.2009 21:54:28
|
|
|
|
tajtaja
|
Meni se ne zdi. In sem pri njih stalna stranka. Pa nisem glih nek bogataš, da bi se razmetavala z kešom. Npr. kakšno striženje z fen friz. je cca 14-16 €. Hčerki so glih včeraj delali probne frizure za maturantski, pa ji je naredila ene štiri, pet, sve bile skoraj dve uri, pa je bilo 7€. Na kozmetiki pa tudi nega odvisno kakšna pač od 2o dalje, pa obrvi 4€. To so tak približne cifre, ker me spomin resno zafrkava. Bi mogla v lekarno po Bilobil, pa vedno pozabim .
|
|
RE: Kozmeticni salon - Murska Sobota 26.1.2009 19:48:45
|
|
|
|
rija
|
na manjše "korekcije" hodim v venus...ker pridem vedno takoj na vrsto....z pedikuro pa mi najbolje naredijo v salonu Palade....sploh mi tam dela vse ena in ista kozmetičarka, ki si res vzame čas.....torej Palade in ga. Nataša
|
|
RE: Kozmeticni salon - Murska Sobota 30.1.2009 20:50:27
|
|
|
|
wing
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija na manjše "korekcije" hodim v venus...ker pridem vedno takoj na vrsto....z pedikuro pa mi najbolje naredijo v salonu Palade....sploh mi tam dela vse ena in ista kozmetičarka, ki si res vzame čas.....torej Palade in ga. Nataša Itak. Salon Palade in ga. Nataša Najlepšejše boste šle od tam
|
|
|
|
RE: Kozmeticni salon - Murska Sobota 1.2.2009 18:03:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaz sem čist zadovoljna s salonom Katarina, zgoraj v Šavel centru.
|
|
|
|
RE: Kozmeticni salon - Murska Sobota 29.1.2010 10:12:48
|
|
|
|
pikapoka01
|
Malo obujam temo (mi jo je google ven vrgel)... Zanimajo me cene v palade-ju! Koliko je npr. navadna manikura in nega nohtov pa koliko so geliranii? Če katera ve mogoče, bi bila zelo hvaležna za dgovor.
|
|
|
| Stran: [1] |
mleko baby love BIOtina202Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka.
Za to mleko pa slišim same pohvale.
Zanima me vaše mnenje:
(Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (
72%)
prebava se je izboljšala (
11%)
prebava se je poslabšala (
3%)
prebava je ostala ista- dobra (
8%)
prebava je ostala ista- slaba (
6%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!