|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kozarci brez sijaja??
21.1.2010 14:03:08   
nanč
Kaj delam narobe??Zaradi pomivalnega imam grde kozarce,motneuser posted image .Tablete uporabljam calgonit ali somat,tekočino za sijaj vedno dodajam,prav tako sol.Kaj delam narobe?

kaj vse me dandanes čudi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kozarci brez sijaja??
21.1.2010 14:05:02   
Kliki
Ne znam ti pamagat samo sem pri tašči opazla da ma enak problem.
Mami pa nima problema pa enako pere skoz v pomivalcu.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2010 14:05:40   
baguSka
hm... prevec natrpas stroj mogoce!? kaj pa vem... men za1x vedno vse lepo opere... user posted image preveris ce se ti vetrnice lepo obracajo predno das na pranje!?

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2010 14:05:53   
noranate
Ne bom pametovala, sam jaz odkar uporabljam tekoči detergent, nimam več tolk problemov s tem. Imaš pa prav naravnan tist kolešček za trdoto vode? Al maš to avtomatsko?
Je pa tudi odvisno od kozarcev oz. njihove kakovostiuser posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2010 14:08:25   
majch
očisti pomivalca s tekočino za čiščenje - daš noter in prazen stroj poženeš. Pomaga..sčasoma pa kozarcem itak ni več pomoči, saj se fino zdrgnejo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2010 14:10:13   
nanč
Ne bom pametovala, sam jaz odkar uporabljam tekoči detergent, nimam več tolk problemov s tem. Imaš pa prav naravnan tist kolešček za trdoto vode? Al maš to avtomatsko?
Je pa tudi odvisno od kozarcev oz. njihove kakovostiuser posted image
Sami smo mogli uravnat na številko,zdaj sigurna nisem da je 100% prav,imamo pa trdo vodo.Stoj je star eno leto,prav tako so vsi kozarci novi,ker sma se selila in vse na novo kupila

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2010 14:15:19   
nanč
očisti pomivalca s tekočino za čiščenje - daš noter in prazen stroj poženeš. Pomaga..sčasoma pa kozarcem itak ni več pomoči, saj se fino zdrgnejo.
Tudi to sem že probala,ne pomaga..Druge stvari pa zelo lepo opere.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2010 14:23:46   
Sanikaa
Nanč pri meni ista stvar. Vse eno leto staro in vsi kozarci že skoraj neprosojniuser posted image user posted image user posted image Tudi tekoči detergent imam, sol, za sjaj ..vse ....zdi se mi da je to od kozarca odvisno. Roko na srce imam skoro vse iz Ikee. Zanimivo je pa to da je kozarec moten do tam do kje natočiš sok, rob od 1-2 centi je krasenuser posted image Čisto kot nov. Res je tudi da imam dva kompleta kristalnih kvalitetnih kozarcev za vino , ki niso motni.
Jaz mislim da je pomembna kvaliteta kozarca. Pač steklo oksidirauser posted image
lp

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2010 14:39:15   
Luni
To so bile moje večne težave! Sedaj imam Hoferjeve tablete in to samo tablete, nič drugega, katero dam v posodo za pribor, kar med žlice! Rezultat: kozarci čisti kot suza! Sem vedno krivila star pomivalc, saj ima že častitljivih 13 let, sedaj vem, da so bili krivi detergenti.....

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2010 14:46:38   
nanč
Roko na srce imam skoro vse iz Ikee. Zanimivo je pa to da je kozarec moten do tam do kje natočiš sok, rob od 1-2 centi je krasenuser posted image Čisto kot nov. Res je tudi da imam dva kompleta kristalnih kvalitetnih kozarcev za vino , ki niso motni.
Jaz mislim da je pomembna kvaliteta kozarca. Pač steklo oksidirauser posted image
Tudi pri nas je rob čist,ne morem verjet.Verjetno bo res kriva kvaliteta,kaj pa vem,ampak mi je pa to ful grdo.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2010 15:08:02   
madela
Pri meni je enako. Jaz skoraj vsako leto kupim nove kozarce,ker so stari že čist porozeneli in jim ni pomoči.
Ne vem,če se da tu kaj bistveno pomagat,ker v pomivalcu je le bolj vroča voda,in dlje se namakajo,kot pri ročnem pomivanju.
Če pa ima katera kak pameten nasvet,pa se priporočam user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2010 15:35:01   
Lejči
Čisto je odvisno od kvalitete kozarcev. Pri meni so eni še zmeraj lepi, drugi pa so na žalost postali motni.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2010 8:53:06   
dps1
malo poglej  nastavitev na pomivalcu za trdoto vode. 

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2010 20:03:16   
nanč
malo poglej nastavitev na pomivalcu za trdoto vode.
Na koliko pa imate ve nastavljeno,in kakšno trdoto vode?

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2010 19:30:39   
dps1
hja v mb je fejst trda voda, tam ko smo bili prej, pa je bila ful mehka. odvisno od kje si.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2010 20:48:02   
nanč
hja v mb je fejst trda voda, tam ko smo bili prej, pa je bila ful mehka. odvisno od kje si.
Okolica Lenarta..to pa je tak mariborski vodovod.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2010 8:41:18   
dps1
možnost od 1-6 imamo nastavljeno na 4.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 9:00:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.1.2010 9:31:56   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Roko na srce imam skoro vse iz Ikee. Zanimivo je pa to da je kozarec moten do tam do kje natočiš sok, rob od 1-2 centi je krasenuser posted image Čisto kot nov. Res je tudi da imam dva kompleta kristalnih kvalitetnih kozarcev za vino , ki niso motni.
Tudi pri nas je rob čist,ne morem verjet.Verjetno bo res kriva kvaliteta,kaj pa vem,ampak mi je pa to ful grdo.

To je zaradi slabe kvalietet kozarcev, ja. pred kratkim sva se s prijateljico pogovarjali o tem. Moji kozarci so takšni kot so bili kupljeni, pred tremi leti. Njeni so pa vsi motni, kupila pa jih je v Ikei.
Jaz perem z Lidlovimi tbl,  tudi s Calgonitovimi ali tekočim dtergentom, pa ni razlike. zato tudi kupujem Lidlove, ki so za polovico cenej.

Menjaj kozarce, pa bo. Jaz sem jih kupila v Merkurju, mislim, da so Luminarcovi in so iz kvaltetnega stekla.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.1.2010 9:35:41   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: dps1

možnost od 1-6 imamo nastavljeno na 4.

Niti ni toliko pomembno, kateri vodovod, ampak kje na vodovodni mreži si priklopljen. Jaz moram vsak drugi dan dat v školjko tbl, proti vodnemu kamnu in ščohat školjko, toliko ga imamo.
Problem pa je, da smo predzadnji na mreži, tukaj se pa zbira kamen.

Kozarce pa imamo vseeno lepe.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.1.2010 14:29:53   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Kaj delam narobe??Zaradi pomivalnega imam grde kozarce,motneuser posted image .Tablete uporabljam calgonit ali somat,tekočino za sijaj vedno dodajam,prav tako sol.Kaj delam narobe?

Preveč soli oz. ukini sol, ker jo je dovolj v tableti.

Ko je bil ravno serviser pri nas, sem ga vprašala, zakaj postanejo kozarci motni, če jih umivaš v stroju. Najprej me je vprašal, če dajem sol, potem če tudi tablete...preveč soli pač. Tablete že tako imajo dovolj vsega potrebnega za pomivanje. Potem mi še kupujemo to sol in tekočino, potem je tega vsega preveč in ostaja na kozarcih. Pravi da je sol dodajat brezveze, samo potrata denarja.

Tako da pri meni zdej konstantno gori lučka za sol in tekočino user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.1.2010 22:19:08   
nanč

Preveč soli oz. ukini sol, ker jo je dovolj v tableti.

Ko je bil ravno serviser pri nas, sem ga vprašala, zakaj postanejo kozarci motni, če jih umivaš v stroju. Najprej me je vprašal, če dajem sol, potem če tudi tablete...preveč soli pač. Tablete že tako imajo dovolj vsega potrebnega za pomivanje. Potem mi še kupujemo to sol in tekočino, potem je tega vsega preveč in ostaja na kozarcih. Pravi da je sol dodajat brezveze, samo potrata denarja.

Tako da pri meni zdej konstantno gori lučka za sol in tekočino user posted image
A res al kaj?????Ne morem verjet..sicer pa vem,ds v navodilih piše,da naj bi uporabljali čisto navadne tablete,brez vseh teh extra plus itd...bom probala,hvalauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?