Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kovtrček ali odejica za novorojenčka 20.9.2005 7:24:00
|
|
|
|
mimica
|
Mi ga že vseskozi pokrivamo z odejico. Danes, ker je imel čisto hladne rokice in nogice, smo ga pokrili še z koco. Sem pa šla kupiti spalno vrečo, saj se naš škrat vedno razbrca, tako da bo sedaj spal v spalni vreči ter preko pokrit z odejo.
Pregrade za postelje pa sem jaz videla v Quelle ali Neckermanu in sicer zgleda kot podloga na previjalni, le da so robovi višji.
|
|
|
|
Kovtrček ali odejica za novorojenčka 20.9.2005 8:19:13
|
|
|
|
SaaS
|
Moj je bil rojen novembra in sem ga pokrivala z kovtrčkom. Pravzaprav ne vidim problema. Kmalu sem ga začela dajati v spalno vrečo, še preden se je lahko sam razbrcal. Zdaj pridno spi v vreči (10m) in se ne pritožuje. Ga pa v hladnih nočeh tudi še pokrijem čez.
Mi smo na začetku imeli zibko (6m), ki se je res dobro odnesla. Čez dan pa je spal v dnevni v zložljivi posteljici 60x120. Na začetku sem imela košaro iz blaga in ga kar v njej položila v posteljico. Ko pa je bila košarica že malo majhna, pa sem zmanjšala posteljico s tem, da sem ob straneh in pri glavi zložila odejice.
|
|
|
|
Kovtrček ali odejica za novorojenčka 20.9.2005 9:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdajle za pozimi bo kar v redu kovterček, ko bo dete še čisto malo. Pregrada pa ni potrebna, je pa fino, če imaš obrobo okoli posteljice in baldahin. To potem izgleda kot ena topla hiška. Vsaj meni. Pa Tiborju je bilo tudi vedno všeč v njegovi postaljici, ki je taka, pa še sedaj, pri treh letih in pol mu je.
|
|
|
|
Kovtrček ali odejica za novorojenčka 20.9.2005 11:17:28
|
|
|
|
Sugy
|
A obstaja možnost, da se zaradi prevelike posteljice in kovtrčka, nekako skobaca spodaj in ne more dihat, al pa kaj takega? Tega me je zlo strah...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.