Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kostimi, poslovna oblačila 6.3.2007 6:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dorothy Perkins, Mura in Sinequanone. Drugi mi ne pašajo.
|
|
|
|
RE: Kostimi, poslovna oblačila 6.3.2007 8:18:42
|
|
|
|
Kalamaki
|
Mura, Benetton, S´Oliver, enega imam Esprit, pa ga ne maram preveč. Sicer pa imam eno dobro šiviljo in vsako sezono pade tudi kakšna taka varianta.
|
|
|
|
RE: Kostimi, poslovna oblačila 6.3.2007 9:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa npr. oblečete pod kostim, tiste ki imate bujno oprsje in trebuh??? Ker jaz ne najdem nič pametnega. oprijeta majca mi ni všeč, široke pod kostim ne moreš oblečt....
|
|
|
|
RE: Kostimi, poslovna oblačila 6.3.2007 9:15:33
|
|
|
|
muška
|
Quess
|
|
|
|
RE: Kostimi, poslovna oblačila 6.3.2007 22:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 kaj pa npr. oblečete pod kostim, tiste ki imate bujno oprsje in trebuh??? Ker jaz ne najdem nič pametnega. oprijeta majca mi ni všeč, široke pod kostim ne moreš oblečt.... srajce! problem je tudi dobiti srajco, ki ti je prov čez joške sem pa ke kupim celo kako moško
|
|
|
|
RE: Kostimi, poslovna oblačila 7.3.2007 10:10:04
|
|
|
|
Olivija
|
Zaradi mojega dela bi morala nositi kostime, ampak se temu uspešno izogibem. Če pa že potem pa Benetton, Mango, pa tudi kakšen iz C&A se najde. Mura se mi zdi pa preveč resna in se ne vidim v njihovih kostimih. Sinequanon mi je pa tudi skoz bolj všeč .
|
|
|
|
RE: Kostimi, poslovna oblačila 7.3.2007 17:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Prej sem nosila Murine. Muro in samo Muro. Sedaj imam nekaj Murinih - mislim da dva ali tri, dva črna - eden od H&M, eden pa od D&G (sem imela srečo in sem novega na ebayu specala za 120 funtov) - to je pa enako kot Mura. In enega sivomodrega Benettonovega. Več kot 5 kostimov pa res ne nucam, aja pa enega svetlega od Armanija (enako - ebay, 80 funtov, nov).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?