|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kostanj
5.10.2008 19:03:20   
Volga
če se še kdo sprašuje, če je že, potem samo povem, da je. In to veliko, lepega in debelega. Jaz sem ga danes nabrala eno košaro in še pol vrečke, hitro, v eni uri. No, ne sama, mali pa v.d. mož sta pomagala.

Aja, če še koga zanima, če gobe rastejo, naj povem, da sem danes našla 7 krasnih jurčkov.

In do fula nafilala svoje baterije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kostanj
5.10.2008 19:10:34   
Freycha
a ti to kaj tudi prodajaš? user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2008 19:13:39   
Sulfinija
Tudi midva sma danes našla lepe debele kostanje kar eno veliko košaro sma jih nabrala,kasneje pa smo jih spekli.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2008 19:16:17   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

a ti to kaj tudi prodajaš? user posted image

Ne, jurčke sem dala enemu prijatelju, kostanj imam doma in ga bom dala nekaj živki, če bo hotela. Prodajam nikoli ne, dajem pa rada, ker rada nekomu naredim veselje. Sploh pri gobah, ker verjamem, da jih nekateri ljudje res "ne znajo" nabrati. JIh pa s takim veseljem vzamejo, da mi je še en cajt toplo pri srcu user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2008 19:28:40   
Freycha
no, jaz ne, da jih ne znam nabirati, ampak se enostavno ne spravim....... zato sem ena od tistih srečnih odjemalk, ki jih z veseljem vzamem, pa tudi kupiti mi ni problem ker cenim delo, ki ga ljudje v to vložijo user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2008 19:33:14   
Volga

no, jaz ne, da jih ne znam nabirati, ampak se enostavno ne spravim....... zato sem ena od tistih srečnih odjemalk, ki jih z veseljem vzamem, pa tudi kupiti mi ni problem ker cenim delo, ki ga ljudje v to vložijo user posted image

Ja, samo ti si predaleč od mene doma. Al kje si doma?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2008 20:01:18   
cukr07
Tudi pri nas je že kostanj - sinoči smo imeli že prvi kostanjev piknik v domači garaži. user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2008 20:14:48   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ja, samo ti si predaleč od mene doma. Al kje si doma?

nažalost. Sicer bi te zagotovo že povabila na en piruser posted image

"predmestje" Maribora user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2008 20:28:13   
Anonimen
če se še kdo sprašuje, če je že, potem samo povem, da je.

Ja, res je.
Nas ata ga je tudi nabral. Samo peke nisem docakala....mogoce jutri :)).

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2008 20:34:45   
siskamiska
Mostec in Rožnik sta pa čist izropana od kostanja, pa še tak droben je, ampak za drek poštukat pa bo user posted image .

Gobe user posted image , če bi jo hotla bi mogla bit tolk velika da se zaletim v njo, take pa na žalost ne rastejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2008 20:36:00   
Anonimen
če bi jo hotla bi mogla bit tolk velika da se zaletim v njo, take pa na žalost ne rastejo.

Rastejo, ratsejo, toliko opazne, da se zaletis v njih.
Samo so obicajno strupene user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2008 20:41:26   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

če bi jo hotla bi mogla bit tolk velika da se zaletim v njo, take pa na žalost ne rastejo.

Rastejo, ratsejo, toliko opazne, da se zaletis v njih.
Samo so obicajno strupene user posted image .

sej une vidim, da bi pa kakšno užitno . to pa ne , ni šans user posted image . Sem slepa ko kura za užitne gobe. Pri sosedih v Ribnici pa rastejo kar leseni Jurčki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2008 20:44:27   
Anonimen
sej une vidim, da bi pa kakšno užitno . to pa ne , ni šans

Ene gobe so za lepoto, ene pa za lakoto. Kaj ces, niso vse za vse user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2008 20:46:07   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

sej une vidim, da bi pa kakšno užitno . to pa ne , ni šans

Ene gobe so za lepoto, ene pa za lakoto. Kaj ces, niso vse za vse user posted image .

sej se tolažim da bom otroke zdresirala za iskalce gob, še na kmete se preselim in sem zmagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2008 21:02:26   
Spark
Volga, Sulfinija, kje sta pa nabirali kostanj? 

Neposredna povezava do sporočila: 15
5.10.2008 21:31:28   
Meggi
Tudi mi smo prvi letošnji kostanjev piknik spravili pod streho-- demonstirali celo Primorcem,... in še to v poletnem vzdušju na toplem soncu in ob kapljici in smehu. Kak češ boljšega. No kolk sem prej in potem letala okrog da spravla bajto, hrano in otroke v vpogled- rajš ne bi.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.10.2008 7:07:47   
Mala_princeska
Ja tudi pri nas smo nabirali kostanj in celo sama sem se zaletela v jurčka. user posted image Pravega jesenskega s svetlo rjavo kapico. In dežnikarico sem tudi našla.

Sedaj bodo začeli še bolj poganjat.

Ja v gozdu si definitivno nafilaš baterije. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.10.2008 7:13:10   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Spark, od kod si? jaz z Dolenjske, mislim, BV razlagat kje, če ne bi vedla. Če poznaš Dolenjsko, pa povej, ti povem kam.

siskamiska, težko boš otroke zdresirala za iskalce, morajo imeti zgled in nekoga, da ji odvleče v gozd. Moj zdaj že najde sem pa tja kakšno gobo, predvsem lisičke, ki so bolj vidne, jurčka mu pa tako "pokažem", torej povem, kje naj bi bil, recimo: tam, pod tisti je zagotovo kakšen, pa toliko časa okoli šari, da se mu posreči. Motivacija mora biti, v prazno ne bo hodil v gozd user posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.10.2008 8:10:54   
Anonimen

da sem danes našla 7 krasnih jurčkov.

Važička.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.10.2008 8:44:22   
Sulfinija
Jaz sem jih nabirala v Prekmurju.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.10.2008 9:20:49   
siskamiska

siskamiska, težko boš otroke zdresirala za iskalce, morajo imeti zgled in nekoga, da ji odvleče v gozd. Moj zdaj že najde sem pa tja kakšno gobo, predvsem lisičke, ki so bolj vidne, jurčka mu pa tako "pokažem", torej povem, kje naj bi bil, recimo: tam, pod tisti je zagotovo kakšen, pa toliko časa okoli šari, da se mu posreči. Motivacija mora biti, v prazno ne bo hodil v gozd user posted image

Sej motivacija bo, tud sama se zelo rada potepam po gozdu, samo še enga inštruktorja morm najdtuser posted image . Bomo pa čez par let pridirkal na Dolenjsko popoldne in bomo Volgo najel za inštruktorco nabiranja gob user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.10.2008 9:27:30   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Sej motivacija bo, tud sama se zelo rada potepam po gozdu, samo še enga inštruktorja morm najdtuser posted image . Bomo pa čez par let pridirkal na Dolenjsko popoldne in bomo Volgo najel za inštruktorco nabiranja gob user posted image

Ponavadi ravno takrat, ko imam koga s sabo, ni nič. res, sem že parkrat se tako nasrala, no, ne sebe, bolj tiste, ki so z mano. No, saj kakšna stvar se najde, samo ni to to, kar pričakuješ.

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?