Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kosilo v okolici Rogaške slatine 16.4.2008 14:59:26
|
|
|
|
pikolin
|
Živjo, kar zadeva dobro hrano v okolici Rogaške, je kar malo kriza. Predlagam ti gostišče Jurg, ampak prej pokliči, ker ne vem, ali imajo toliko prostora. telefon: 03/ 581 47 88. Poleg tega je v Gaberniku kmečki turizem Ogrizek, tel (03) 582 43 02, kjer je menda tudi ok. Sicer pa je precej primernih gostiln v Podčetrtku (Haler, Jelenji greben, Amon). Pa še tale: Turizem Lovrenčič - domačija Debeljak, Lovnik 11, 2319 Poljčane, tel.: 02/829-04-60. Tu mi je bilo zelo všeč, je pa že nekaj let, odkar smo bili tam. Zelo prijetno in domače. Lepo se imejte, to so res lepi kraji, Saša
|
|
|
|
RE: Kosilo v okolici Rogaške slatine 16.4.2008 16:08:07
|
|
|
|
TIA22
|
Turizem Lovrenčič - domačija Debeljak, Lovnik 11, 2319 Poljčane, tel.: 02/829-04-60. Tu mi je bilo zelo všeč, je pa že nekaj let, odkar smo bili tam. Zelo prijetno in domače. Lepo se imejte, to so res lepi kraji, odlično je tam!!!!
|
|
|
|
RE: Kosilo v okolici Rogaške slatine 16.4.2008 19:47:08
|
|
|
|
pajčolanka
|
no sem pozabila da ni ravno nujno da je strogo Rogaška slatin, lahko seveda tudi okolica. sem bom pozanimala za ta turizem. Upam da majo tud cene ugodne če jih že hvalite
|
|
|
|
RE: Kosilo v okolici Rogaške slatine 16.4.2008 19:52:37
|
|
|
|
pajčolanka
|
ampak na spletu pa nimajo spletne strani niti ene fotke
|
|
|
|
RE: Kosilo v okolici Rogaške slatine 16.4.2008 20:12:30
|
|
|
|
pikolin
|
Oj, žal jih na spletu ne boš našla, ker ta okoliš še ni tako zelo internetno vpeljan. Kolikor se jaz spomnim, cene niso bile pretirane, hrane je bilo v izobilju, okolica in razgled sta res lepa. Je pa to blizu ceste, ki iz Rogaške pelje proti Slovenski Bistrici, od Rogaške je kakšnih 15 min vožnje.
|
|
|
|
RE: Kosilo v okolici Rogaške slatine 16.4.2008 20:24:20
|
|
|
|
pajčolanka
|
hm, bom probala tako varijanto da jim bom poslala mail-tega mislim da sem zasledila, pa jih bom prosila za več informacij in slike...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Odkrivamo IT smučarske destinacije te zimeTo zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?