Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kosilo namesto dojenja! 28.6.2005 19:13:21
|
|
|
|
Aljakop
|
Ojla, zakaj pa je ne bi dojila dokler gre?? a ne gre več? meni se zdi fajn da mamica doji čim dlje:), ok,pretiravat sicer spet ne gre.. Jaz sem dejansko dojila samo 2m:(, pol sem začela dodajat ker mleka ni bilo dovolj, po 4 m sem čisto nehala dojit, ampak iz zdravstvenih razlogov, nisem sama tega želela ( mleka mi je zmanjkalo):( sem dokaj hitro začela z gosto hrano, najprej sem jo miksala,je pa res da je jedla vse kar sem ji dala.. naj še nekaj časa cuclja tvojo dojko,vmes ji naredi kakšen 'miksan' obrok, počasi,postopoma zamenjuj..Ni vrag da ne bo enkrat prešaltala,a?:) pa Lp iz Pirana Alja
|
|
|
|
Kosilo namesto dojenja! 28.6.2005 20:08:46
|
|
|
|
HuAnita
|
Saj je še Sara mala, prinčipesa se še pri skoraj 9m po kosilu podoji, pa poje ogromno zelenjave - za njene razmere:(! (To je zadnje dni edino, kar ji gre v tek) Tudi pri nas ni šlo gladko, tole z dojenjem pred ali po gostem obroku, ko smo že imeli uvedeno malico in popoldansko malico, se je potem kar naenkrat spet začea dojiti... Saj bo. Mene so punce tolažile, pa je bilo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?