Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 9:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor je meni znano, bi ti ta dopust morala koristiti pred nastopom porodniške in ti zdaj pač zapade. Takrat, pred petimi leti, ko sem jaz šla na porodniško, je bilo rečeno, da bo po novem tako. Tako da sem ga že jaz takrat raje koristila prej. Pa se mi zdi, da so to potem res uzakonili.
|
|
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 9:46:12
|
|
|
|
Dejča
|
Če si v prejšnjem letu delala manj kot 6 mesecev, bi morala vsaj 2 tedna lanskega dopusta koristiti lani, drugače ti propade. V nasprotnem primeru ga menda lahko koristiš letos. Koliko se pri tem upošteva porodniška, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 9:54:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni poteče porodniška 23.6. in ne morem koristiti toliko dni, kot mi jih je ostalo, samo do 30.6., potem pa že novega.
|
|
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 9:57:21
|
|
|
|
Kaja L.
|
Zaradi bolniške nisem mogla koristiti dopusta. (delodajalec ni dovolil, da bi bolniško prekinila in koristila dopust). LP kaja
|
|
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 10:58:05
|
|
|
|
bskrle
|
Pozanimaj se na svojem sindikatu in preglej točno pogodbo, ki jo imaš.
|
|
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 11:23:45
|
|
|
|
katarina j.
|
Tudi meni se izteče porodniška enkrat takrat. Jaz sem že prej porabila ves stari dopust, me je že takrat računovodkinja opozorila, da mi drugače propade. V tvojem primeru bi prebrala zakon o delovnih razmerjih- saj je na spletu- čeprav verjetno ti bo uradno propadel. Kaj pa če se z delodajalcem kaj probaš dogovorit?
|
|
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 11:49:19
|
|
|
|
livia
|
Jaz mislim, da boš lahko koristila samo dva dni, ostalo ti bo pa propadlo, če seveda ne delaš pri kakem radodarnem privatniku. Nam v javni upravi bi ziher ti dnevi propadli. Vem za podoben sodelavkin primer in ona je zadevo rešila tako, da je predčasno zaključila s porodniško, vzela dopust, preostanek porodniške je pa koristil mož. Malo se pozanimaj v službi.
|
|
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 14:27:01
|
|
|
|
lelaval
|
Meni porodniška poteče konec maja in sem vprašala kolegico, ki dela na knjig. servisu glede lanskega dopusta. Se je še sama pozanimala, ker ni bila sigurna, a mi je rekla, da mi lanski dopust pripada v celoti, razen, če imamo v podjetju kaj posebej določeno. Pa nimamo, pa tudi podpisala nisem nič. Tako, da bi ga po koncu porodniške naj izkoristila. Kako pa bo v resnici, povem, ko se še v službi zmenim. Sem mislila danes it, pa nisem uspela.
|
|
|
|
RE: Koriščenje starega dopusta konec junija 14.2.2006 21:00:50
|
|
|
|
Kaja L.
|
Hvala za odgovore. Bom videla kako bo, ampak po moje bom res lahko koristila le dva dni, ostalo bo pa propadlo. LP Kaja
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?