|
RE: Korčula-Vela luka,hotel Adria 25.2.2009 8:05:35
|
|
|
|
nanč
|
ojla! naj povem še jaz svoje izkušnje z hotelom adria v veli luki. tam smo bili lani, ampak meni po pravici povedano ni bilo všeč. res je da je cena zelo ugodna za all inclusive, ampak je tudi kar dobiš za to primerno temu. ok, hrana je bila še kar, jedel si lahko kar si želel, in kolikor te je bila volja. zajtrki so bili še posebi obilni. pa pijača je bila zraven v neomejenih količinah. drugače je bil v hotelu bar za goste all inclusive, ki je bil odprt od 10 zjutraj pa do 10, 11 (zdaj pa ne vem točno) zvečer. zvečer se mi je zdelo da nisi mogel nič, bar se je že tako zgodaj zaprl, do mesta je bilo več kot pol ure peš, ta potka do tja je bila ob obali, ampak nič osvetljena in polna korenin. v veli luki pa tistih nekaj štantov, nekaj restavracij in to je bilo to. dolgčas uglavnem. res kdor hoče mir, je to idealno, meni pa ni bilo do tega, zato se tudi ne bom več vračala tja. aja pa tudi dvigalo imajo v tem hotelu, ampak je že iz praveka, tako da smo raje za vsak slučaj hodili po stopnicah. sobe so tko, tko. takrat ko smo bili mi tam so ravno neke klime začele crkovati, in smo bili še nekaj časa brez klime. postelje so pa tko zgrajene, da dajo za zakonsko posteljo štiri jogije, čez pa rjuho. dva jogija odspodaj, dva navrhu, ampak to se nič ne drži skupaj. potem si pa predstavljajte kako je to zgledalo. v ceni so bila vključena tudi kolesa. no in res smo se odločili, da se gremo malo s kolesom vozit. da vam ne povem kakšna so bila. gume prazne, zavore niso delale, zvite feltne, obup....... uglavnem jaz nisem imela dobrih izkušenj s tem hotelom. OJOJ
|