Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kopel za otroke - velik pene 17.4.2008 19:13:08
|
|
|
|
Zamima
|
ja, s temi navadnimi res samo gel stran vliješ, komaj se kaj peni , ji jaz tud rada nardim dost pene, včasih pol tube not vlijem
|
|
RE: Kopel za otroke - velik pene 17.4.2008 19:19:44
|
|
|
|
madela
|
Mogoče izdelki iz kolekcije Tinti Posebej za otroke raznorazne stvari,ki se uporabljajo v vodi. Od barve,pene in penečih kopeli. Jaz osebno sem zelo zadovoljna s temi stvarmi. Otroci pa še seveda bolj
|
|
|
|
RE: Kopel za otroke - velik pene 17.4.2008 20:20:06
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz pa komot z Bubchnom nardim ful pene, pa ga v banjo dam res čist malo. A kako? V banjo ga zlijem, ko je na dnu čist malo vode. Potem pa tuš obrnem na tisti najmočnejši curek, ga držim tik nad kopeljo in pene kar raaaasteeeejoooo.
|
|
|
|
RE: Kopel za otroke - velik pene 17.4.2008 20:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja V banjo ga zlijem, ko je na dnu čist malo vode. Potem pa tuš obrnem na tisti najmočnejši curek, ga držim tik nad kopeljo in pene kar raaaasteeeejoooo. Enako... . Potem je vseeno, katero peno das....lahko tudi navadno zajfo, pa se bodo bal0ncki naredili
|
|
|
|
RE: Kopel za otroke - velik pene 17.4.2008 20:27:47
|
|
|
|
Paštetka
|
1. pri nas je curek za en drek 2. v banji se kopata bratec in dojenčica in ko gre dojenčica ven dobi šele pene. Torej, ko je že voda noter
|
|
RE: Kopel za otroke - velik pene 17.4.2008 22:27:08
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jaz pa komot z Bubchnom nardim ful pene, pa ga v banjo dam res čist malo. A kako? V banjo ga zlijem, ko je na dnu čist malo vode. Potem pa tuš obrnem na tisti najmočnejši curek, ga držim tik nad kopeljo in pene kar raaaasteeeejoooo. točno tako tudi meni rata
|
|
RE: Kopel za otroke - velik pene 18.4.2008 9:16:49
|
|
|
|
TIA22
|
Jaz uporabljam od BABY MILD-pjena za kupanje. Jo kupim v Lidlu in je res odlična. Je daš malo, pa je polna bana pene! http://www4.slikomat.com/08/0418/d46-Slika0.jpg
< Sporočilo je popravil TIA22 -- 18.4.2008 9:19:13 >
|
|
|
|
RE: Kopel za otroke - velik pene 18.4.2008 10:38:50
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka 1. pri nas je curek za en drek 2. v banji se kopata bratec in dojenčica in ko gre dojenčica ven dobi šele pene. Torej, ko je že voda noter O draga moja, tak pa nema pjene . Enostavno moraš vliti peno na dno bane, drugače lahko daš noter milo majku pa se ne speni . RES. Še cet ne zaleže.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?