Barbs
|
Ni res, da ginekologi odsvetujejo kopanje v termah. Draga Uršy22, poslušaj tiste, ki smo že bile in ne tiste, ki govorijo kar tako, počez, tisto, kar so slišale, kar ljudje "govorijo"..saj veš baba rekla, baba kazala al kako že... Jaz sem pravkar nazaj iz term Olimia (atomske, kot ti je ena prej napisala) in tik preden sem šla sem imela pregled pri dr. Pušenjaku, za katerega pravijo, da vendar VE, KAJ DELA... in tudi vse vemo, kdo je... Vprašala sem ga glede kopanja in se je samo na glas zasmejal - uživajte, mi je rekel... Edino, kar mi je položil na srce je bilo, naj se, ko pridem iz vode , preoblečem v suhe kopalke; tudi savne mi ni odsvetoval, temveč je rekel, naj delam po pameti - res je , da v prvih dveh mesecih savna ni posebej priporočljiva, nato pa ni nobenih posebnih ovir. Bila sem v turški savni, večkrat po pet minut - super je bilo!!!! Pol lažja se boš počutila, pa dihala boš prečistila, pa kožo boš imela lepo.... Glej, v vseh bazenih, kjer je voda bolj temperirana je itak opozorilna tabla, koliko je priporočljivo kopanje ( otroci in nekateri odrasli so kljub temu kar naprej v vodi in jim nič ni) , tako, da upoštevaj tistih 20 minut naenkrat. Plavanje je super priporočljivo v nosečnosti - zares dobra rekreacija Glede okužb - terme 3000 , prav tako kot terme Olimia so vrhunski termalni kompleks, kjer zelo in neprestano skrbijo za higieno, razkuževanje, brišejo po tleh itd.... Vzemi natikače, po kopanju v bazenu pa se stuširaj - normalno, kot bi se, če ne bi bila noseča... dr. Pušenjak je tudi rekel, da kakšni "čepki" za nožnico sploh ne pridejo v poštev, ker je brezveze.... NIČ - samo ti in voda.... Ne pusti si pokvariti počitnic!!!! To so verjetno vajine zadnje "samo vajine skupne" počitnice, drugo leto boš po vodi prevažala že malega plavalca , kar bo eveda tudi lepo, ampak zdaj.... Razvajajta se, še posebno se pusti razvajati ti ... lepo plavaj , dobro papaj, veliko počivaj in veliko ... khm...no ja, seksaj
|