|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje v bazenih
29.2.2008 12:39:31   
andrejcek
Z našo malo pikico, ki je stara 5,5 mesecev, se odpravljamo na dopust, kjer se nameravamo iti tudi kopati v kakšen bazen, pa me zanima, s katerimi meseci ste ve svoje user posted image prvič peljale v kakšen bazen? Menite, da je pri tej starosti dojenčkova koža še preobčutljiva za vodo v bazenih ( klor in kakšna umazanija..)?
Hvala za nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopanje v bazenih
29.2.2008 12:41:34   
TANJA78
Pedjatrinja mi je svetovala da počakam do dopoljnenega 4 meseca. Bili smo v Čatežu 4 dni, imel je 5,5 mesecel in je full užival.

(odgovor članu andrejcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 12:43:00   
biga
Mi smo bili pred enim mesecem prvič v toplicah, ko je bil star 8 mesecev, in je užival v vodi. Imeli smo fredov obroč in je veselo čofotal. Kar zadeva vodo in klor, mi smo ga po vsakem kopanju stuširali z vodo, na koncu pa še s šamponom. Je pa po toplicah zbolel, dobil tudi vneta ušeska, tako da je možno, da je za to kriv tudi klor.

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 12:45:33   
andrejcek
Kako pa je blo s temperaturo vode, a je dovolj topla ( vem da ma ca. 31 stopinj). Kako dolgo ste bili zuser posted image v vodi in a ste meli plavalni obroč za user posted image ?

(odgovor članu TANJA78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.2.2008 12:58:01   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: andrejcek

Kako pa je blo s temperaturo vode, a je dovolj topla ( vem da ma ca. 31 stopinj). Kako dolgo ste bili zuser posted image v vodi in a ste meli plavalni obroč za user posted image ?

Ja obroč moraš kupit. Fredov obroč se mu reče-je prav za dojenčke!

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.2.2008 13:13:53   
TONČI.
Največ izveš tule

http://www.plavanje-dojenckov.com/vprasanja.htm

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 13:41:01   
Naja30
Pri 5,5m bi jo že dala v bazen, prej pa ne. No, moja se je prvič kopala v morju, stara 7m. Imamo fredov obroč, na katerem otrok lepo napol leži in se je rada kopala v njem.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 23:26:22   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

No. glih nujno ni kupt obroča. Lohk jo maš tud po rokah. Je pa fajn met obroč, da maš tud roke kej frej.
Mene pa zanima če mate vse neoprenke? Mislm, mi hodmo prov na tečaj in tam majo neoprenke. Enkrat smo šli pa sami pa jih nismo mel in je skoz dol lezla. Kje ste jih pa kuple (neoprenke).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2008 7:13:28   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No. glih nujno ni kupt obroča. Lohk jo maš tud po rokah. Je pa fajn met obroč, da maš tud roke kej frej.
Mene pa zanima če mate vse neoprenke? Mislm, mi hodmo prov na tečaj in tam majo neoprenke. Enkrat smo šli pa sami pa jih nismo mel in je skoz dol lezla. Kje ste jih pa kuple (neoprenke).

Nimamo neoprenk, to je samo še en strošek. Birdy namesto, da ji naramnice poveznejo čez glavo, naj ji te naramnice potegnejo med nogami in zapejo. Mala Neli ne bo več nikamor lezla.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2008 19:48:17   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Nimamo neoprenk, to je samo še en strošek. Birdy namesto, da ji naramnice poveznejo čez glavo, naj ji te naramnice potegnejo med nogami in zapejo. Mala Neli ne bo več nikamor lezla.

Jaz namesto neoprenk uporabljam plenice za vodo, ko pa končaš s kopanjem jih samo strgaš na strani in gredo lepo dol. Dobi se jih pa v DM, Muller itd.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?