|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje v bani
17.8.2007 13:30:16   
Janey
Ena kolegica mi je odsvetovala kopanje v bani med user posted image , potem pa sem prebrala v eni reviji, da je to dobro, ker sprošča. Da se ne smeš kopat v vroči vodi, ampak topli. Koliko je topla, da ni prevroča?? Se ve kopate? Jaz se že štiri mesece samo tuširam in res bi mi pasala ena topla sproščujoča kopel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopanje v bani
17.8.2007 13:45:08   
Lunca1
jaz se kopam in tuširam, pa ni nič narobe. Sem se tudi že v prvi nosečnosti.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2007 14:29:33   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Koliko je topla, da ni prevroča??

Toliko, da lahko brez težav vsedeš vanjo. Jaz se čisto normalno kopam.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2007 15:05:02   
polonca78
nekje sem prebrala, da mora imeti 37 stopinj. enkrat sem poskusila in izmerila temperaturo vode in ugotovila, da pri 37ih zmrzem. vsekakor pa ne sme biti prevroča, brez mehurčkov, niti se ne smeš predolgo namakat (do 15 minut). no, tko sem prebrala.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2007 15:11:38   
Anonimen
polonca78--a si sigurna, da si zmerla 37°C? Da ti ni termometer narobe kazal. Ker  37°C je pa ja že ful vroča voda. Predstavljaj si, da se kopaš v morju pa ma npr. voda okoli 27 pa je že kar fajn topla.
Janey
No, jaz sem bila v toplicah oni dan pa grem proti 38.t pa je voda imela v olimpijskem 30-31 in je bla glih fajn. Pač v prevročo ne it, mora pa met sigurno tolko, da se lahko normalno noter spraviš, če pa je bolj vroča pa pač omejiš čas, saj ni treba not čepet 1 uro. Sama še sem bla celo v jakuzziju nekje bolj na začetku user posted image  oz. po 12.tednu in tam je tudi bolj topla pa sem bla pol ure BP.
Malo po netu še prebrskaj kaj piše o tem, se da kaj najt.

(odgovor članu polonca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2007 15:19:35   
ronja
Mirno se kopaj, samo bana naj bo čista (zaradi infekcij) in voda topla, nekje do 38 stopinj, recimo, ne vroča (43 in več), pa bo vse v redi.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2007 15:26:18   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

polonca78--a si sigurna, da si zmerla 37°C? Da ti ni termometer narobe kazal. Ker  37°C je pa ja že ful vroča voda. Predstavljaj si, da se kopaš v morju pa ma npr. voda okoli 27 pa je že kar fajn topla.

ja, zna bit da sem narobe izmerila. najverjetneje sem napako naredila, ker ga nisem pustila 10 minut v vodi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2007 18:54:36   
naraščaj
Ojla, tut jaz se nisem kopala že več koz 5 mesecev. Me pa zanima, če bi blo kaj narobe, če se mal okopam, glede na to, da mama težave z  otrdevanjem trebuha, zaradi tega ima tud počitek- bolniško. sem v 28 t. hvala.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2007 18:28:40   
Anonimen
naraščaj..bolje, da vprašaš svojega ginekologa. Meni je trebuh tudi vedno otrdeval, nekje od 20 tedna naprej pa je rekel moj g., da je to nekaj čist običajnega. Tvoj g. ti bo najbolje znal svetovat kako in kaj, da ti ne bo katera od nas kaj narobe napisala. Ker, če si že zaradi tega v bolniški je res vprašanje, če je zate pametno storiti kaj takega. Jaz se drgač nisem kopala v bani, ker je nimam, sem pa res bla v toplicah pa tudi po pol ure v vodi in ni blo nič narobe. user posted image  še vedno pridno skače po trebuhčkuuser posted image .

(odgovor članu naraščaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2007 19:01:17   
Pia77
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

37'C bi bila 'ful vroča voda' za plavanje na sončen dan, za kopanje v kadi je pa to telesna temperatura in je verjetno glih prav, za malo zmrznjene že skoraj prehladna. Za praktično predstavo, koliko je približno toplih 37'C (pa ne mi zamert zarad butaste primerjave :) - tako je topel lonček s sveže nalulanim urinom, ko ga oddamo v laboratoriju. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2007 19:04:25   
Anonimen
V začetku nosečnosti sem si privoščila kakšno kratko kopel, zdaj pa ne več. Se komaj vsedem v banjo in še težje zlezem ven. user posted image

(odgovor članu Pia77)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2007 19:12:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

in še težje zlezem ven. user posted image

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.5.2013 21:01:27   
metuljčica87
Kako je pa s kopanjem v zgodnji nosečnosti v bani?? Namreč sem čisto na začetku nosečnosti in z mojim 3 letnikom imava navado, da se skupaj kopava v bani vsaj enkrat na teden, voda je normalno topla, tolk da otroku paše. Vem da s kopanjem v morju recimo ni nič narobe, kako je pa s kopanjem v topli kadi čisto na začetku? hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2013 21:23:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica87

Kako je pa s kopanjem v zgodnji nosečnosti v bani?? Namreč sem čisto na začetku nosečnosti in z mojim 3 letnikom imava navado, da se skupaj kopava v bani vsaj enkrat na teden, voda je normalno topla, tolk da otroku paše. Vem da s kopanjem v morju recimo ni nič narobe, kako je pa s kopanjem v topli kadi čisto na začetku? hvala za odgovore user posted image

Ni pomembno koliko si noseča. NIkoli ni bilo kopanje prepovedano ali da bi kakorkoli škodovalo otroku. Malo logike oz. kmečke pameti v glavo pa bo. Voda je lahk otopla tudi 40 stopinj,če ti tako paše.če bi otroku kakorkoli škodovalo,bi se že ti prej slabo počutila

(odgovor članu metuljčica87)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?