|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje
25.11.2004 19:28:58   
Bejba
Stari smo šest tednov in pol, pa nam dela kopanje kar velike preglavice. Prvo minuto, ko najinega korenjaka dava notri je v redu in se zdi, da uživa, že naslednjo minuto pa jok, kot bi ga iz kože dajali.
Kopava ga zvečer pred obrokom, saj se sit naj ne bi kopal. Vedno ga v vodico počasi položiva zavitega v pleničko, da se počuti bolj varnega. Najprej nogice, potem ritko in tako naprej. Voda ima približno 37 stopinj.
Kaj delava narobe? Kakor sem jaz seznanjena naj bi otročki uživali v vodici. Ali je za to še prezgodaj?

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kopanje
25.11.2004 19:31:29   
dory
Nas je tudi na zacetku krical v vodi, se bolj pa,ko sem ga vzela iz vode...sele po tretjem mesecu se je umirilo in je pooooocasi zacel uzivat...sem pa vztrajala naprej in ga vedno kopala pred spanjem,tako,da je kmalu spoznal rutino :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kopanje
25.11.2004 19:31:36   
Seven*
Pri nas je bilo podobno dokler nismo kupili Tummy Tub. Jakoba je bilo v banjici ful strah. Krilil je z rokicami in se tresel. V Tummyju je pa cutil robove in je bilo boljse. Ga priporocam..

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kopanje
25.11.2004 19:33:25   
dory
Se strinjam s Sevem..poskusi s cebrickom...to je res super zadeva :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kopanje
25.11.2004 19:37:09   
Anonimen
V Sparu ga imajo za 5000 sit ali manj (ne vem natančno)- ponaredek jasno!

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kopanje
25.11.2004 19:37:45   
Blanka77
Tudi naša je kar nekaj časa jokala pri kopanju. Potem pa sem jo po nasvete ene od ringarajevk obrnila na trebušček. Lana ni več jokala. Sedaj pri petih mesecih in pol pa se zelo rada kopa, ne glede na to, kako jo dam v vodo.
Želim vama čim lepše kopanje.

Aja, otroku ne bo nič, če bo najprej jedel in ga boš potem kopala. Tud moja je verjetno jokala, ker je bila lačna. Čez nekaj časa ta huda lakota mine in ga boš lahko kopala pred hranjenjem. Tako je sedaj pri nas.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kopanje
25.11.2004 19:55:23   
Anonimen
pa v arielu ga iams tudi za 4.990sit:bravo:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kopanje
25.11.2004 20:02:56   
majčica
Tummy tub zakon...do kdaj pa kej mislite da ga boste lahko uporabljale?!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kopanje
25.11.2004 20:04:05   
dory
Mi ga pri sedmih mesecih se vedno...ker se se ne postavlja sam na nogice...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kopanje
25.11.2004 20:05:10   
Gina
Kaj pa ce gre s tabo v banjo?LP:)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kopanje
25.11.2004 20:09:38   
tjaga
Jaz sem jo enkrat poskušala skopat pred obrokom. Katastrofa!!!! Potem pa sem jo podojila na eno stran, skopala in potem še na drugo stran (predlog patronažne). Verjela ali ne, še vedno tako prakticirava in se obnese.

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Tjaga

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kopanje
25.11.2004 20:29:50   
sa
se strinjam z Tjago,je bilo cisto isto pri nam,lp in :rozica:cimmanj solzic

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kopanje
25.11.2004 20:38:48   
Anja167
Mi tudi vedno jemo, preden gremo v čebriček, ampak potem malo počakamo (15 minut je dovolj, pogosto pa v čebričku še dodatno podremo malo kupčka in ni nič hudega). Vedno se imamo super (razen potem na previjalni, ko mami tako komplicira z vsemi majčkami in pižamicami in...). Potem pa še malo pojemo pred spanjem. LP.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kopanje
25.11.2004 20:52:04   
Anonimen
Tudi jaz se strinjam s Tjago. Ne, čez lakoto ga res ni! Se še spomnim, kako je moj malček začel vreščati, če je bila njegova ura hranjenja, pa sva bila samo še sto metrov od bloka. So se nama vsi smejali... Res dojenček ne more lačen v banjo!

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kopanje
25.11.2004 20:57:57   
jagoda
Adam se je pri 3 mesecih in pol začel postavljati na noge. Ko ga damo v čebriček, frajer stoji in sploh noče počepnit noter. Ko ga nato lepo prosimo, da bi se usedel in okopal, se mal namoči, pol pa spet stanje, ker je to na novo pogruntal, mu je taaaak fajn. Zato smo ugotovili, da smo čebrička prerasli (ima 9kg pa še mal). Zdaj ga že dva dni kopamo v veliki bani (zanj morje), kjer zelo uživa.

Je pa res, da je do sedaj zelo užival v čebričku - veliko bolj kot v banjici. Ker se kopamo vsak dan, smo ga kr izkoristili. :bravo::bravo::bravo:

Anja 167! Tvoj Enej je tak podoben Adamu(rojen 26.7.), da me je kr prlepil, ko sem vidla slikco. Sem pomisla: Ja kdo pa je dal Adamovo slikico gor? Svašta... Iz kje pa sta?

LP

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kopanje
25.11.2004 23:01:43   
Anja167
Naš je pa zdaj pogruntal, ne da bi stal v čebričku, ampak da je fino, če noge ven moli. Potem pa gleda svoje noge in mu ni nič jasno. :) Ga moramo kar fejst pod brado držati, drugače bi se kar potunkal. :)- jagoda, glej privat sporočilo...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kopanje
26.11.2004 7:16:35   
BONI*
Hojla mamice!

Jaz sicer še nisem mamica (pa bom zelo kmalu), vendar me te teme že sedaj zelo zanimajo. Imam pa eno vprašanje.
Ali je ta tomy tub:zmeden: oz. čebriček primeren tudi za novorojenčka, ki še ne drži glavice pokonci:ups:? Oprostite moji nevednosti ampak si res ne predstavljam, kako tista mala štručka sedi pokonci v čebričku:ups:.

Bejba, upam da se vam težave razrešijo in da boste kmalu začeli uživati v kopanju!:miska:
Poročaj, kako se bo odvijalo naprej.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kopanje
26.11.2004 7:19:26   
dory
Mi smo nasega micenega pikca kopali v cebricku.. samo drzis za glavico in to je vsa umetnost...sedi pa pol sele okol cetrtega meseca...eni prej eni kasneje...nas je zacel pri sestih in prav uziva,ko ni mamice vec zraven in lahko prosto cofota :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kopanje
26.11.2004 8:42:13   
Bejba
Torej mislim, da si bomo umislili čebriček, čeprav si malo težje predstavljam kako to izvedeš, a bomo videli.
Naš zelo bruha, zato se ga bojim kopati sitega.

Hvala in lep dan
LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?