|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje
27.11.2006 17:50:43   
skorpijonka1
Zanima me kako je s kopanjem v času nosečnosti.
V mislih imam kopanje doma v bani in pa kopanje v termah, v whirlpoolih in jacuzijih, kjer je voda zelo toplauser posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopanje
27.11.2006 18:55:44   
Naja30
Jaz se nisem kopala v bazenih. tukaj gor je bilo že veliko rečenega na to temo, mnenja so različna, prav tako imajo različne poglede na to G.
Jaz sem enkrat staknila, preden sem bila user posted image , v termah glivice in od takrat ne maram bazenov. Tako da je odločitev prepuščena tebi.

(odgovor članu skorpijonka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2006 19:28:53   
Petraa
bazeni lahko,savna odpade ipd stvari.naja3 glivic ne moreš staknit

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2006 20:32:52   
najina pikica*
jst sm se v nosečnosti izogibala namakanja v banji ali pa v bazenih.....sm si pa po porodu,takoj ko je bilo mogoče in dovoljeno privoščila eno urno penečo kopel v domači banji user posted image
kar se tiče pa glivic.....drži stakneš jih lahko povsod,celo tam kjer misliš,da je to nemogoče!user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2006 20:39:30   
Petraa
Glivic NE stakneš!v telesu jih že imaš ob ugodnih pogojih zanje se pa razmnožujejo.jaz sem se celo nosečnost namakala v kar vroči vodi,mi je zelo pasalo

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2006 20:58:09   
Naja30
Ok, če jih ne stakneš, je bilo pa kakšno drugo vnetje. Vem samo, da je srbelo, peklo, teklo... in G je rekla, da je glivično vnetje. Bilo je pa par dni po kopanju v bazenu in je rekla, da je javni bazen leglo vsega tega. Nisem hotla izpostavljat mnenja moje G, ji pa verjamem in se tega držim. Kot sem pa že v prvem postu napisala skorpijonki, pa naj se sama odloči. user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2006 21:08:50   
najina pikica*
petraa....user posted image ...mislm,da ni nobena hotla it v detalje in v izvor glivic user posted image ...
drgač pa lahko tako trdimo za vsako tako al drugačno bolezen,da jo že imamo v sebi in da čaka le na ugodne pogoje da izbruhne,a ne!!!user posted image
so pa taka mesta,kot so bazeni,savne,javni wc-ji...itd nalašč pravo gojišče za bakterije....in če si malo bol občutliv ali pa malo manj odporen (jih) hitro fašeš...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2006 21:48:06   
viv_
Jaz sem se kopala v morju, v bazenih in do zadnjega dne doma v banji user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2006 7:22:46   
frufru
Jaz se bazenov izogibam, ker je voda tako klorirana, da mi kožo čisto izsuši, da kar skupaj vleče. Drugače sem si pa doma še včeraj pripravila kopel (dve pesti morske soli, sivkino olje, muzika), pa mi nič ni. In to počnem že celo nosečnost. Samo pazi, da voda ni preveč vroča. Ta malo v trebuhu se premetava in je prav hecno, ko dela valove v banji.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?