Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 20:39:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
ko kopamo okol 28, mal se bolj oblečemo in v prostor, kjer je skoz 21-22c.
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 22.4.2008 20:40:10 >
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 20:44:42
|
|
|
|
Pikapoka1
|
kjer kopamo nekje 23-24, drugače pa po stanovanju 22, kjer spimo pa 20.
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 20:57:11
|
|
|
|
suzanamai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1 kjer kopamo nekje 23-24, drugače pa po stanovanju 22, kjer spimo pa 20. Enako Edino ponoči pade temperatura tudi pod 20°C.
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 20:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1 kjer kopamo nekje 23-24, drugače pa po stanovanju 22, kjer spimo pa 20. Enako Edino ponoči pade temperatura tudi pod 20°C. Enako.
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 21:05:10
|
|
|
|
zalenka
|
v kopanici 24-25. v stanovanju okoli 21, v spalnem delu pa okoli 19. ko jo skopamo v kopalnici gre spat pod kovter na 19°C
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 21:42:36
|
|
|
|
Srečic@
|
Hvala za odgovore. Mi ko kopamo imamo 26-28 st., v bivalnem delu 23, spalnico pa ne moremo shladiti pod 22 st Za spati pa imamo oblečen bodi z dolgimi rokavčki, pa bombažno pidžamico. Kako so pa vaši malčki oblečeni za spati? S.
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 22:01:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@ Hvala za odgovore. Mi ko kopamo imamo 26-28 st., v bivalnem delu 23, spalnico pa ne moremo shladiti pod 22 st Za spati pa imamo oblečen bodi z dolgimi rokavčki, pa bombažno pidžamico. Kako so pa vaši malčki oblečeni za spati? S. bodi kratek ali dolg rokav in bombažna pajac pižama. pokrita je pa z bombažno dekco in kovtrom. to je za 19°C v prostoru kjer spi.
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 22:11:04
|
|
|
|
sandra85
|
kjer ga kopam 24°C, v stanovanju 22°C, kjer spimo pa 20°C oblečen pa je v bodi z kratkimi rokavi in bombažna pižamica. pokrit pa je z kovterčkom, ampak se itak kmalu odkrije.
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 22.4.2008 22:20:48
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 kjer ga kopam 24°C, v stanovanju 22°C, kjer spimo pa 20°C oblečen pa je v bodi z kratkimi rokavi in bombažna pižamica. pokrit pa je z kovterčkom, ampak se itak kmalu odkrije. pri nas je dost podobno, samo da jo kopamo na 26 stopinjah...
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 23.4.2008 8:09:41
|
|
|
|
kristinaj
|
ko naa po vodici ofota imam prigano peko, ko jo vzamem ven tudi peko ugasnem.... e umivam lase jo e sfeniram, poasi obleem in ko je obleena odprem vrata kopalnice, da se zrak premea in nesem v dnevno...kjer termometer kae tam okoli 22 stopinj..... v kopalnici pa ne vem koliko bi lahko bilo.... je pa sigurno nad 25....
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 23.4.2008 13:35:41
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka v kopanici 24-25. v stanovanju okoli 21, v spalnem delu pa okoli 19. ko jo skopamo v kopalnici gre spat pod kovter na 19°C Pri nas je tudi tako.
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 23.4.2008 13:47:59
|
|
|
|
_annela_
|
ko se kopamo je v kopalnici priblizno 25 stopinj v prostorih pa od 23 do 25 kakor kdaj!
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 23.4.2008 14:06:30
|
|
|
|
loncica
|
Kopamo pri okoli 24°C, v stanovanju je od 21-23°C, spimo pri 20°. Za spat ima body, tanko bombažno pižamico, spalno vrečo in tenak kovtrček.
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 23.4.2008 16:22:38
|
|
|
|
dreamz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 kjer ga kopam 24°C, v stanovanju 22°C, kjer spimo pa 20°C oblečen pa je v bodi z kratkimi rokavi in bombažna pižamica. pokrit pa je z kovterčkom, ampak se itak kmalu odkrije. Mi čisto isto.
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 23.4.2008 20:01:46
|
|
|
|
Pikapoka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 kjer ga kopam 24°C, v stanovanju 22°C, kjer spimo pa 20°C oblečen pa je v bodi z kratkimi rokavi in bombažna pižamica. pokrit pa je z kovterčkom, ampak se itak kmalu odkrije. Mi čisto isto. ja tudi moj je tako oblečen ponoči in pokrit samo s konvterčkom. brez zamere, ampak menim, da nekatere preveč pokrivate in oblačite otroke ponoči...bodi dolgi rokav, pižama, spalna + kovterček...ali vam ne bi blo vroče? no čeprav sem še danes videla eno s parkiranim vozičkom na soncu, mali v pajacu (kot za smučanje), v vozičku in še pokrit z zimsko vrečo...halooooooooo. moj pa je mel samo bodi dolgi rokav, tenka majčka dolg rokav in vertovka + kapica proti soncu.... ko kaj takega vidim se zgrozim kako nekateri pač nimajo občutka...no to je pač moje mnenje....
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 23.4.2008 22:38:42
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1 IZVIRNO SPOROČILO: dreamz IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 kjer ga kopam 24°C, v stanovanju 22°C, kjer spimo pa 20°C oblečen pa je v bodi z kratkimi rokavi in bombažna pižamica. pokrit pa je z kovterčkom, ampak se itak kmalu odkrije. Mi čisto isto. ja tudi moj je tako oblečen ponoči in pokrit samo s konvterčkom. brez zamere, ampak menim, da nekatere preveč pokrivate in oblačite otroke ponoči...bodi dolgi rokav, pižama, spalna + kovterček...ali vam ne bi blo vroče? no čeprav sem še danes videla eno s parkiranim vozičkom na soncu, mali v pajacu (kot za smučanje), v vozičku in še pokrit z zimsko vrečo...halooooooooo. moj pa je mel samo bodi dolgi rokav, tenka majčka dolg rokav in vertovka + kapica proti soncu.... ko kaj takega vidim se zgrozim kako nekateri pač nimajo občutka...no to je pač moje mnenje.... zadnjič sem tut js vidla eno smo iz obale(kjer je zadnja 2 tedna res poletno vreme-razen 2 dni ko je deževalo) in smo šetali ob morju, moj sinček je imel bodi z dolgimi, tanka majčka in jeans jaknica+kapica za sonce a mimo se pripelje ena z malo, ki je imela zimski kombinezon in čist zadekana not v vozičku ma po moje je res otroku mal prevroče, a??? no, sam moje mnenje
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 24.4.2008 7:26:48
|
|
|
|
Pikapoka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1 IZVIRNO SPOROČILO: dreamz IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 kjer ga kopam 24°C, v stanovanju 22°C, kjer spimo pa 20°C oblečen pa je v bodi z kratkimi rokavi in bombažna pižamica. pokrit pa je z kovterčkom, ampak se itak kmalu odkrije. Mi čisto isto. ja tudi moj je tako oblečen ponoči in pokrit samo s konvterčkom. brez zamere, ampak menim, da nekatere preveč pokrivate in oblačite otroke ponoči...bodi dolgi rokav, pižama, spalna + kovterček...ali vam ne bi blo vroče? no čeprav sem še danes videla eno s parkiranim vozičkom na soncu, mali v pajacu (kot za smučanje), v vozičku in še pokrit z zimsko vrečo...halooooooooo. moj pa je mel samo bodi dolgi rokav, tenka majčka dolg rokav in vertovka + kapica proti soncu.... ko kaj takega vidim se zgrozim kako nekateri pač nimajo občutka...no to je pač moje mnenje.... zadnjič sem tut js vidla eno smo iz obale(kjer je zadnja 2 tedna res poletno vreme-razen 2 dni ko je deževalo) in smo šetali ob morju, moj sinček je imel bodi z dolgimi, tanka majčka in jeans jaknica+kapica za sonce a mimo se pripelje ena z malo, ki je imela zimski kombinezon in čist zadekana not v vozičku ma po moje je res otroku mal prevroče, a??? no, sam moje mnenje oj, mi smo tudi z Obale ....
|
|
|
|
RE: Kopanje-temperatura prostora 24.4.2008 15:20:05
|
|
|
|
tejči77
|
mi kopamo pri 24-26, v stanovanju imamo 20-23, spimo pa pri 18-19, le da se pri nas ponoči zelo shladi, ker ponoči ne ogrevamo. In pod Larisino sibico je odprt balkon, tako, da se je ob zelo mrzlih nočeh spustil termometer tudi do 16. Jo zato za spat bolj oblečem-bodi dolgi rokav, plišasta pižama, spalna vreča in čez še tanka deka. Z deko jo pokrijem šele ko grem jaz spat, se pa itak ponoči razkrije, je očitno vreča in pižama že dovolj. Če jo zebe se zbudi s čisto ledenimi rokami in jo pokrijem nazaj.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2008 23:37:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?