|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalnica
20.9.2007 9:05:24   
Strawberrie Cherrie
Imam nekaj vprašanj
- po tleh bi dala 'gres' plošče (mislim, da se tako reče) - a ima katera izkušnje, kako se obnesejo in ali jih je preprosto vzdrževat (alias obične ploščice)
- na steni ne bo ploščicuser posted image , razen ob umivalniku, kjer se odločujem med 'gres' in med mozaikom
- 'gres' plošče po tleh bi bile temno sivkasto rjave - kakšno kombinacijo bi dale stene?
- NAJPOMEMBNEJŠE VPRAŠANJE: Ja ali Ne - masažni tuš? (gledala sem takega za okoli 600,700€,nič pretiranega)
- kaj pravite na tole kopalniško opremo? ( http://www.ikea.com/PIAimages/23878_PE108603_S3.jpg )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopalnica
20.9.2007 9:10:41   
soncece24
Jaz masažnega tuša ne bi jemala, razen, če imaš res čas se masirat pod tušem, jaz se recimo vedno na brzino stuširam, ker me čas baše user posted image Kakšne pa so "gres" ploščice? A misliš granitogrez? Če ja, so enake kot keramične, samo bolj trpežne in ne tako gladke.
Ikea ima pa lepo kopalniško opremo. Imajo tudi en program, po katerem si svojo kopalnico narišeš in ti zračuna ceno. Praktično.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 9:11:30   
blue sky
Jaz imam masažni tuš (tuš kabino), pa sem ga samo enkrat uporabila (masažo namreč user posted image ), ker so ti curki prav zoprni. Če so šibki, je brez veze, če pa pojačaš curek vode, pa prav boli. Meni se zdi sfaljen nakup user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 9:33:07   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
- kaj pravite na tole kopalniško opremo?

mi jo imamo in se super obnese in sicer imamo omarico+lijak, stenski omarici (brez ogledala) in tisto stoječo omarico (cca 1,6m visoko) za brisače. Mi je zelo všeč les v kopalnici ker malo "otopli" prostor. Tudi mi smo probali zmanjšat ploščice na minimum, pa nismo dali gladkih (ne vem čisto točno kakšne imaš v mislih ti) naše imajo zareze, kot bi jih nekdo spraskal, pa se brez problema čistijo oz. nič hitreje ne zamažejo. Glede barve smo dali pa pepermint zeleno da je kontrastna lesu in belemu lijaku user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 9:42:20   
tinkatonka
masažna kabina - ne kupuj poceni robe. Tam okrog 1000€ naj bo minimum za kabino cca 90×90. So sorodniki vzeli nekaj cenejšega v Bauhausu pa jim je žal kolikor majo las na oglasi. pa pozorni bodi, ali so vrata kabine na drsnikih ali na koleščnih (na drsnikih je bolje, saj se koleščka rada lomijo)Pri nas smo masažno vzeli zaradi moža, ki ima v službi hude obremenitve hrbta in stopal, pa da se bo malo razvajal.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 13:01:50   
k1
mi imamo granitogres na hodniku. ni robat, se ful sveti in je gladek . očitno so različni. naš je poliran granitogres. tuš masažnega ne bi imela, imamo pa masažno kad in je fejst uporabna. 

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 13:32:24   
muki1
Kombinirala bi z barvo mlečne kave, kapučino...nekaj takega.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 13:47:38   
Strawberrie Cherrie
Ne vem, ali je to granitogres, na ploščah, ki sem jih gledala v Merkurju piše Gres plošče. Ena je rekla, da se zadeva ful sveti, ampak tam se ni, ker je tak grob mat videz?

Tudi sama sem razmišljala o temni vaniliji, pa me je strah, da bi stvar prišla preveč morbidno?
Mlečna kavauser posted image - to je nekaj med belo in rjavo, če imava v mislih enako barvo, Muki?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?