|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalne hlačke
14.11.2005 8:46:47   
Barbela
Pozdravljena!

Mi lahko prosim svetujete tiste, ki imate izkušnje s tem. 

Sem v veliki dilemi  user posted image  katero velikost kopalnih hlač kupiti (to so tiste, ki se pritrdijo na fredov obroč). Jaka ima zdaj velikost 68 in fino bi bilo, če bi lahko hlače uporabljal še tudi čez poletje. Ne vem a so dovolj raztegljive, da bi bila številka 74 v redu ali naj vzamem še večjo - in ali mu ta ne bo prevelika. Kako je s tem?

Kaj pa kopalna obleka? Je boljša kot hlače? In ali daste pod hlače še plavalno plenico, ker so hlače menda prepustne, so pa bolj priporočljive, ker zadržujejo toploto.

Hm...res sem v dilemi, zato mi bo vsak nasvet zelo prav prišel.
Hvala

Lp, Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopalne hlačke
14.11.2005 8:51:54   
Anonimen
Po moje bi morala biti 74 čez glavo dovolj, saj ko bo večji, itak teh hlač ne bo več rabil. Po moje jih tudi zdaj ne, ampak tvoje mnenje je očitno drugačno in ga seveda spoštujem.

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 8:52:56   
Anonimen
OJLA.
mi teh neoprenskih hlačk nismo kupval ker so se mi zdele tako toge in neraztegljive da naša konoplja ne vem če bi jih imela do konca plavalnega tečaja. čez poletje pa 100 posto ne! pa še drage so k hudič zato smo od samega začetka uporablal kr plavalne plenice. zdej k je večja pa kr kopalkice.
nobene hlačke al fredove al pa plebnice niso nepropustne, skos vse teče urin, če boš pa kupila ful večje bo pa tut drekec vn ušu pa še dojenček :) poanta vseh teh hlačk je da drekec ne uide vn!

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2005 9:00:40   
Barbela
Potem so boljše plavalne pleničke  user posted image  Hm....tista gospa, ki ima vadbo za dojnčke je pa prav tem nasprotovala, saj potem dojenčka dol tišijo, ko se napolni plenica z urinom. Ne vem, res ne. Zdi se tako smpl ko prideš na idejo, da bi kupil plavalno opremo, potem si pa v veliki dilemi. No, vsaj jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2005 9:06:47   
Anonimen
ja tut nm so tkko govorl..ja dol tišijo pa ne vem kva..nč ne tišijo. naša je čist lepo plavala s pleničko. plenička se pa napije vode ne urina sej je ne morš neprodušno zapret.

js ti svetujem tko k smo mi aredl. za prvič pejte s pleničko in če vm nau ok, hlačke še zmeri lahko kupte naknadno sej jih ponujajo k na tržnci sam da bi jih prodal!

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2005 9:08:06   
Anonimen
Mi smo vedno imeli kopalkice za dojenčke, ne pleničke, pa smo dali dva ta tečaja skozi. Meni se zdijo neoprenke nepotrebne, itak dojenček ne sme v tako hladno vodo, da bi lahko ledvicam kaj škodovala. Urin pa v vsakem primeru pride v vodo, vsaj po moje. Tiste pleničke tudi ne morejo biti vodotesne, daleč od tega, prav tako seveda ne neoprenke in ne kopalkice za dojenčke. Sicer je odločitev tvoja, moje mnenje in izkušnje pa so take, kot sem napisala.

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2005 9:09:15   
Barbela
Lara, sem tud jst dobila tak občutek, da jih hočejo na vsak način prodat. Bomo res poskusili prvo s pleničko in potem še vedno lahko nabavimo tiste hlačke, če bo potrebno.

Hvala za nasvete

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2005 9:09:31   
Anonimen
No, in če primerjam Larine izkušnje s pleničko in naše s kopalkami, se kopalke ne napijejo vode, urin gre pa v obeh primerih mimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2005 21:46:21   
POCA
Ojla! Jaz uporabljam na tecaju plavalno plenicko cez pa dam se kpalke, ki sem jih kupila v Emporiumu od Mothercare (okoli 2600sit) (znotraj so frotiraste navzven pa klasicne kopalke, vmes je pa kot en polivinil). In se dobro obnesejo, ker jih je enostavno oblacit. Pa se kasneje jih bom lahko uporabljala. Mamice pa imajo z neoprenskimi hlackami kar neki tezav za jih spravit gor.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2005 22:51:38   
pravljica
no, ta vikend smo tudi mi dali prvo kopanje skoz user posted image  pri dopolnjenih 4 mesecih

v glavnem, sem se odločala med kopalkami in pleničkami (sem vso ponudbo pregledala user posted image )...za prvič sem se odločila za kopalne pleničke (DMove), čeprav so mi bile tudi njihove kopalkice všeč (bol kot mothercarove in tiste v BC, pa najceneje so bile)...za pleničke sem dala 1000 sit, prevagalo pa je to, da vedno oblečeš suhe in jih po kopanju strgaš z rite in vržeš v koš...niso takšne navadne da bi se ne vem kako napile in s tem ni blo problemov...mene je motilo samo to, da sem mu jih s težavo oblekla - jao, kaj bi blo šele z neoprenskimi user posted image
zdaj bom do konca porabla te plenice, potem pa kupim kopalkice...glede tega, da potem mokre in mrzle gor oblačiš --> bom nageca nesla v vodo in mu jih namočene v toplo vodo gor oblekla user posted image

neoprenskih ne kupuj, ker je res škoda denarja, pa naj jih še tako hvalijo...šli boste verjetno v bazen s toplo vodo, ko je zunaj, mu jih pa itak slečeš, te ali one, oblačit jih je pa po moje prava muka...pa predstavljaj si sebe, oblečeno v tega user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu POCA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2005 20:32:49   
tiktak
No, mi imamo neoprenske hlačke, pa jih oblečem en dva tri. Če so kaj boljše od plenic ne vem, razen tega da zadržijo toploto, kar pa se meni zdi kar pomembno.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?