sazi
|
Cedne grejo še precej višje od 18 EUR. Taka razlika je zato, ker je banja lahko res samo banja, ali pa ima še več dodatnih "funcij" oz pomagal: - odtok - pritridev na stojalo - nastavki za namestitev nad banjo - anatomska oblika (da otrok sam varno leži - kar ne pomeni, da greš stran od banje, ko se kopa, le držat ga ni treba ves čas) - integriran termometer - pa še kaj bi se našlo Ja očitno imamo nekatere res 2 levi roki Meni osebno je pač tako bolj praktično (imam obe roki prosti), sploh ko ji moram oprat lase. Res pa je da tega ni nujno uporabljati, sicer pa vemo, da večina stvari, ki jih propagirajo po raznoraznih trgovinah, ni nujna. Potem, ko otrok sam sedi in drži glavico, pa je to itak odveč. Še ena z dvema levima rokama. Kot že napisano, dobiš v trgovinah marsikaj. Vse ni nujno potrebno, ti pa kakšna stvar kaj olajša. Vem, da bi lahko otorka sama držala med kopanjem. 1. tudi sem. Pri hčeri sem imela pa tako banjo, ki je že take oblike, da ima notri "ležišče" za dojenčka. Sicer ga je prva dva meseca treba še malo pridržat, potem pa ne več. In meni je bilo super, ko je mala sama ležala v banjici in se igrala - dvigovala igračke, jih nosila v usta... jaz sem jo pa gledala zraven, ne da bi mi skoraj roke odpadle od predolgega držanja _ da o zelo udobni rahlo upognjeni drži nad banjo ne govorim. Je bla banja vredna vsakega EURa. Ja, pa tole o pranju las tudi drži.
|