|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalke za majhne prsi
3.7.2007 10:57:09   
Tiamo
A je katera našla tak zgornji del kopalk k se lih ne vid, da imaš ful podloženo in da k prideš iz vode te ne nese naprej zaradi napitih blazinc user posted image in potem še pol ure teče voda iz zgornjega dela.

Uglavnem ima katera kak nasvet kake kopalke si naj nabavim za res majhno oprsje, hvala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopalke za majhne prsi
3.7.2007 10:59:12   
bskrle
Poglej kopalke Nancy, imajo prospekt, kjer so slikane ženske različnih postav.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 11:02:31   
Tiamo
me že kar mine gledat k je Osenarca predstavlja kopalke...ne da je slaba, ful je dobra in ima velike

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 11:03:57   
arielca
Jaz prisegam na kopalke Nancy. So res vredne svojega denarja in tudi modrčki so lepo podloženi (silikon ali blazinice ali všitki). Za model pa ti ne morem svetovati, ker je najbolje, da jih sama probaš.
Dober nakup!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 12:12:39   
tinkamiška
Meni na ženski, ki nima ravno bujnega oprsjauser posted image zelo lepo zgledajo bolj športni modeli kopalk... Kaj pa Calzedonia? Meni so zelo všeč in tudi modeli nimajo ravno ne vem kako velikaga oprsja...

tukaj je link, smo nekaj časa nazaj občudovale njihovo int. stran...
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1574588

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 12:28:52   
nina.malina
IZVIRNO SPOROČILO: Tia74
Uglavnem ima katera kak nasvet kake kopalke si naj nabavim za res majhno oprsje, hvala...

Jaz imam tudi majhne in se sploh ne trudim navidezno povečati oprsje z raznimi push up modrci in se najraje kar brez.  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2007 12:32:32   
Tiamo
blagor tebi nina.malina...jaz tudi ne pomislim, da bi dala dol modrc...kok sem zakompleksana.

potem imam še široke boke, debelo rit, močna stegna, široka rmena...ozek pas, nič jošk...se vidijo posledice treniranja atletike...da ne govorim o celulitu, se lepo vidi, kako se mi mišice na stegnih spreminjajo v pomarančo. In si pa predstavljaj, da bi bila brez modrca, vsaka 12 letnica ima večje k jaz user posted image

(odgovor članu nina.malina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2007 13:01:44   
helloKitty
V Calzedonii majo velik podloženih k jih lahko kombiniraš z različnimi spodnjimi deliuser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2007 11:47:09   
2ursae
jaz tud moje male joškice sončim brez kopalk, si pa sicer kupim kar une navadne, trikotne na štrikce, nepodložene.  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2007 13:28:25   
cmokec
tudi moje "ne"joškice se lepo nastavljajo soncu.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
4.7.2007 16:24:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.7.2007 20:50:53   
kaj@
svetujem ti nancy,sem jih iskala po veliko trgovinah,a nikjer primerno podloženih,v nancy pa kolikor hočeš,sem jih kupila 2 dni nazaj,sem ful zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2007 8:20:35   
pety78
Kje v Lj prodajajo Nancy kopalke?

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2007 13:59:37   
muška
v Emporiumu v MB jih prodajajo, tako da jih mora LJ Emporium tudi imeti.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2007 14:01:31   
muška
Aja, sem pozabila; jaz tudi nimam bubisov, sem si pa enih 14 dni nazaj v Modiani probala dva modela (od Lisce), podložena, silikonski vložki; cena tam 45€, lepe barve,... grem kupit ene user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2007 18:03:58   
dory
jst nikol nisem bla zgorej obdarjena...zato sem kupovala nancy kopalke,ki imajo modrce ravno na pravih mestih podlozene...sam shit je k sem zacela spet jemat kontracepcijske, so se mi joske za 2st.povecale...ZNORELA BOM...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!