|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalke za 2-letnike
16.7.2007 12:51:56   
ery
Ali imajo vaši otroci na morju kopalke ali so več nagci? user posted image  ne vem sploh, naj jih kupim, al ne...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopalke za 2-letnike
16.7.2007 12:56:45   
Anonimen
Jaz jih imam in jih bom vzela s sabo pa bom tam videla, če jih bo hotela nositi. Lansko leto jih je imela skoz gor.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2007 13:06:52   
nuala
Mojadva sta vedno v kopalkah, razen ko sta v vodi.
Zato ker je ful peska, pa jima gre potem v rit. Pa še žuli ju, če se na kak kamenček / skalo vsedeta.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2007 13:11:39   
puncica
Kopalke imamo ampak verjetno bo večinoma kar nagica. Tamali pa tud, sam ko bo na brisači bo mel plenico gor, da se mi ne polula pa pokaka gor user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2007 13:13:43   
Lenny
V kopalkah ali pa v plenički.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2007 13:17:51   
mml
Jaz bom imela našo frkolinko brez kopalk, razen za v bazen, da ne bi bilo slučajno kakšne nevšečnosti v obliko klobase user posted image  (pa me kaj dosti ne skrbi, ker tako ali tako kaka vsake 3 dni enkrat)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2007 13:34:21   
Nika v službi
Mi imamo Racman kopalke in jih rada nosi, sicer je vse moti, če je nagica - pesek, voda (mrzlo), igrala (ajs, vroče), kamni po tleh (buba).... Tudi v vodo je nazadnje šla kar oblečena, se je bolje počutila.
Nagec je občasno, kako bo pa sedaj na daljšem dopustu, bomo pa videli. Smo stari 22 mesecev.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2007 13:47:12   
viv_
Mi imamo od zmeraj kopalke. Na morje hodimo v tujino (Italija, Grčija) in so vsi otroci v kopalkah. 1. zato, da ne gre pesek v rito in luliko, 2. pa zaradi raznih čudnih modelov, ki jih je vse več...

Za tamalo pa ne vem, a naj ji dam gor kopalkice, ali pa plenico za v vodo... Pomoje kr kopalkice, na kopnem pa obično pleničko. Mal bomo pa rito tudi preluftali, ampak pri njej še ni panike, ker ne skače okol...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2007 14:21:01   
Naja31
Mi gremo naslednji teden na morje, in mislim, da bo imel kar kopalke gor.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2007 14:35:49   
Anonimen
Do zdaj je imel plenico...letos bom pa kakšne "hude" boksarke probala nekje najdit user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2007 15:18:53   
dory
moj ma skoz kopalke....kupila sem jih pa v baby centru,kjer sem slucajn najdla ene pametne ala boxer model in ravno prav velike...ne bi mu namrec gor dala kopalk na hlacke...to mi je absurd,zato ma tud spodnje hlace ala boxer varjanta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2007 15:39:55   
drejci
Teja, ampak a veš, da so zdaj spet v modi navadne kopalke-boxer ni več in, ravno danes sem brala o tem user posted image
lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2007 16:33:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: drejci

Teja, ampak a veš, da so zdaj spet v modi navadne kopalke-boxer ni več in, ravno danes sem brala o tem user posted image
lp

a deeeeeeeeej user posted image
kaj pa to, da je za fante bolje, da imajo boksarke in ne navadne...zaradi plodnosti.

(odgovor članu drejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2007 16:38:49   
Aja32
Definitivno bo nagec... Itak gremo pa na privat plažo, kjer je cca. vse skupaj 10 ljudi...
Tako, da kakšnih manijakov ne pričakujemo - upam... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.7.2007 16:39:36   
Maxica
Naš jih ima tudi vedno oblečene. Sem jih pa našla v Intersportu ter v BC. Ene so kot boksarce, ampak so mu še malo prevelike, ene so pa klasične hlačke. Za user posted image  sem pa kar plavalne pleničke nabavila. Mah, jaz sem tudi kar malo nezaupljiva do vseh čudežnikov na plažah, tako da jima raje oblečem kopalke, no.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.7.2007 18:25:27   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: drejci

lp

moda gor al dol..navadne gate so res za kozlat...poleg tega pa...nasemu sem kupla dvoje take, pri enem letu...njegov cevapcic mu je zmer ven gledal, tko da tud prakticne niso...

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.7.2007 18:50:52   
cmokec
Ima dvoje kopalke, ampak, če je le možno, je brez. Jo že doma navajamo, da se na brisači in v bazenček ne lula. Mi je super, da ritka ne švica pod plastiko in da jo tudi sonček in voda dosežeta. Sedi brez problema, ker je navajena biti naga, če gremo pa na sprehod ali sladoled, je pa v kopalkah. Tudi hodi bosa in ji gre super.

Ta veliko smo lani prvič dali v kopalke, pa še to ne vedno. Imela je 5,5 let.

Je pa res, da je plaža bolj zaprtega tipa.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.7.2007 19:02:46   
Anonimen
Moj ima od dobrega leta naprej kopalke in to navadne, ker so mi bokserice tako grde, da se ne da povedat. Skoraj tako kot tange na malih punčkah. No, malo bolje, ampak še vedno hudo grde. Od nekdaj, še ko so bile moderne. Kopalkice pa morajo biti pri kraju čim nižje, da lepo igleda. Pa seveda ne prevelike.

Je pa tako, da za v bazen otrok itak mora imeti kopalke, je predpisano iz higienskih razlogov, da drekec ne plava prosto po bazenu. Na plaži jih je Tibor imel zato, ker je, če je bil nag, hodil lulat in kakat v kabino za preoblačenje, pred prikolico je imel pa plenico, ker smo sicre več čas hoili po dreku. Je kar letelo od njega. Tako da praktično mj otrok na moju nikoli ni bil nag.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.7.2007 19:40:45   
Anonimen
LAnsko leto-pri 2 letih je bil v večini nagec. Smo pa hodili na plaže, kjer je bilo malo ljudi. Čeprav mi je blo kar malo grozno in sem skoz okrog gledala, če kje kako čudo izbuljeno gledauser posted image  
ZA letos sem pa že odločena, da bo imel kopalke. Tko, kot je viv napisala-nikoli ne veš, kje je kak perverzneš za vogalom user posted image   Sem mu nabavila v H&Mu dvoje boksarce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.7.2007 22:30:17   
Anonimen
Vedno v kopalkah. Hodimo pa na mestno plažo.

Pa modrček ima tudi, da je tako lušna kot mami user posted image  user posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.7.2007 23:49:41   
Anonimen
Sunqueen, v H&Mu majo ful lustne boksarce kopalke za tamale user posted image  Pa klobucke in sandale v istem vzorcu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.7.2007 7:11:20   
caillou
Če se le da, jih nimata.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.7.2007 7:39:24   
Mojca B
Mi smo bili do letos nagci.. oz v plenički.. jaz mislim, da ga bomo imeli kolikor se bo dalo brez kopalk.. Je pa problem, ker naš mali seveda kaka v hlače.. Groza...ampak bomo poskusili na morju, če se bo odvadil.. Ne vem, tudi meni paše, da sem čim manj oblečena... kakšen kamenček bo že preživel...Se mi zdi, da bo lahko itak k bo velik še nosil kopalke, boxarke al pa če bo naturist... :) Moram pa lih danes v vrtec nesti kopalke, ker se bodo naši 3-letniki kopali...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.7.2007 8:11:39   
Tajduška
Meni na kraj pameti ne pade, da bi dveletno deklico oblekla v kopalke!!!

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.7.2007 8:19:34   
honey
Mi smo bili lansko leto (18 mes) celo poletje nageci, razen, če smo šli na sprehod oz. na sladoled, v bazenu pa seveda plenička. Pa letos bo tudi definitivno nagec, za v bazen pa kopalkice (boxerice). Pa hodimo na javno plažo, kjer je polno ljudi. Ne vem, mene pa ne skrbijo nobeni "čudni" patroni, saj imam otroka itak ves čas na očeh. Tako, kot je rekla Mojca B, tudi odraslim (ponavadi) paše, da smo čim manj oblečeni in na srečo so otroci lahko brez kopalk, ne da bi jih kdo čudno gledal. Naj uživajo, dokler lahko user posted image

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?