|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalke - kje
11.7.2005 9:26:49   
KatjaP
Spodaj se je razvila debata o spodnjem perilu. Zdaj pa rabim še jaz pomoč od ljubljančank. Ali imajo v New Yorkerju sploh še kakšno izbiro kopalk? Jaz sem videla ene v NY v Novem mestu, katere so mi bile všeč, zdaj pa nimajo več moje številke. Prav mi je, kaj sem pa toliko časa čakala:zmeden:
Kje jih ve kupujete, da niso predrage pa da so "gledljive"?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kopalke - kje
11.7.2005 9:50:56   
Anonimen
H&M.

Pa saj lahko v New Yorkerju v NM pokličejo v LJ pa vprašajo:zmeden:

(odgovor članu KatjaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kopalke - kje
11.7.2005 9:53:14   
KatjaP
Ja imeti take prodajalke v Novem mestu :( niso kaj preveč prijazne, zato jih tudi nisem prosila. 1x sem jih prosila naj pokličejo za en kostim pa je rekla, naj se kar v lj zapeljem in pogledam, ker ni daleč :(

Ali imajo v H&M kakšne oranžne?

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kopalke - kje
11.7.2005 9:55:11   
Anonimen
A pol praviš, Katja, da v New yorkerju v Nm imajo kaj? Moram it pogledat, to mi je največja muka kopalke kupovat. :grrr: Pa ni druge, moram...

(odgovor članu KatjaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kopalke - kje
11.7.2005 9:57:40   
smrka
al bina lakho se zapeljes do Beti Metlika.. jest sem si tam enkrat kupila kopalke...... Smo sli cist v metliko tam kjer je fabrka.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kopalke - kje
11.7.2005 9:58:19   
KatjaP
V NY so imeli prejšnji teden še full izbiro kopalk - ampak majhnih številk pa bolj malo (roza, modre, bele, s podloženimi modrca ali brez, brazlike, tangice, navadni sp. deli). Se splača it še v Silver (BTC)pogledat če si bolj pri tasuhih. Prijateljica je full hude kopalke kupila za 6000 sit, ker so bile znižane.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kopalke - kje
11.7.2005 10:14:09   
mehurčica
Jaz sem si jih tudi kupila v NY in sicer v CE, ker jih v MB niso več imeli. Jih lahko dam v album, če hočeš videt. Ene pa sem si potem še za roj. dan kupila v eni trgovini s perilom(ne vem kako se reče trgovini:zmeden:...je pa v MB) in po moje bi jih tudi kje v LJ dobila. Ampak ne vem kakšne iščeš. Jaz sem si kupila take sexy-športne.:) Spodnji del je nizek in malo širši.:love:

V NY sem za njih dala 6000sit, v tej trgovini pa 8000sit-so bile znižane iz 10000sit.:)

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kopalke - kje
11.7.2005 10:14:31   
Anonimen
:)- bolj pri ta suhih :)-

V Metliko se mi ne da vozit, pa tud cajta nimam. Bom šla kar v NY, pa Beti v NM, menda bom kej najdla...

(odgovor članu KatjaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kopalke - kje
11.7.2005 10:19:57   
KatjaP
Mehurčica, daj prosim sliko gor. Tudi jaz iščem sexy športno varianto z malo nižjim sp. delom. Kaj pa tiste druge (ne iz NY) - kakšen model si pa kupila?

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kopalke - kje
11.7.2005 10:21:50   
Anonimen
KatjaP, v H&Mu imajo ene oranžne. Ma sestra1.

(odgovor članu KatjaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kopalke - kje
11.7.2005 10:24:19   
ninca
H&M, C&A pa letos mam ene iz HERVISA:bravo:

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kopalke - kje
11.7.2005 10:24:31   
mehurčica
Katja, tiste druge sem tudi takšen kroj kupila. Modrček sem si dala malo zašit, tako da ga trenutno nimam doma. Je pa tako narejen, da je preko zizik, pol si pa še lahko trakec za vratom zavežeš-sem si ga dala prišit na kopalke, ker se je ena tista plastika odlomila, pa itak bi se mi verjetno sto krat odhaklale. Bom dala slike gor, ampak ene še morem poslikat.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kopalke - kje
11.7.2005 10:30:27   
KatjaP
Mehurčica ti samo poslikaj ko boš imela čas :) sporoči mi!
Jaz si bom pa tudi vzela čas pa la še v H&M pogledat. Zamislila sem si oranžne - upam, da bo model OK. če pa ne bo v H&M potem pa še NY ostane.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kopalke - kje
11.7.2005 10:50:12   
mehurčica
Čez cca. 10 min bodo slike gor.

Moja sestra si je v H&M kupila oranžne z rožami. SPodnji model je tud nizek in širši. Slikala sem samo modrček, ki ga je dala popravit šivilji. Imamo namreč šiviljo v našem vhodu in sem šla malo prej po najine kopalke.:)

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kopalke - kje
11.7.2005 11:07:01   
KatjaP
Mehurčica! So v novem albumu tudi kopalke? ne morem pogledat, ker je password.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kopalke - kje
11.7.2005 11:07:51   
mehurčica
Pasword je bubbles....še za vse ostale, ki jih želite pogledat.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kopalke - kje
11.7.2005 11:13:52   
KatjaP
Moram priznat Mehurčica, da so mi tiste druge bolj všeč (zgornji del). Drugače sem pa gledala v NY enake kot jih imaš ti, ampak ne vem kako mi bo zgornji del stal, ker imam malo preveč trebuha :(

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kopalke - kje
11.7.2005 11:19:44   
mehurčica
Ja, saj meni tudi ne stoji lepo, tako da sem si malo spodvihala. Saj se na sliki, ko jih nimam gr vidi, da je tista majčka večja. Imajo pa v H&M navadne bele modrčke(pri nas v MB nažalost še samo številko 34) in si kupiš zgornji del pač tam. Jaz bi si ga, če bi imeli vsaj številko 36-imam bolj micene zizike.:)-
Pa te v NY so bile še edine-številka 34-36, tako da mi malo preveč stisnejo v pasu.

Tiste črtaste pa so imeli dva različna kroja. Modrček je bil tak bikini in spodnji del je imel črte v druge smeri.

Poglej še te oranžne v H&M-so zelo lepe. Upam, da jih pri vas še niso tako pokupili, kot pri nas.:(

Meni so tudi črtaste bolj všeč. Saj če bi jih prej videla, sploh ne bi šla več v NY gledat.

(odgovor članu KatjaP)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......