|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalke
8.7.2010 13:56:21   
Anonimen
Mene pa zanima kakšne kopalke bi ve imele če bi imele par kg preveč iz celega ali dvo delneuser posted image V katerih bi se manj videl šlaf???user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopalke
8.7.2010 14:33:28   
rožica2

tankini,drugače pa so meni všeč kopalne hlače,se jih da dobit za ženske,samo jih nikjer ne dobim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2010 15:45:25   
Anja25
Kako pa to zgleda, nisem še slišala user posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2010 16:17:04   
*miska.mcc*
user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2010 17:22:23   
darja.mark
če imaš par kil preveč imej dvodelne, če je pa kil več kot mal preveč, pa mogoče bolj imeti enodelne, pa kake temne. Pa ne si kupit takih da boš mela kakšne vodoravne črte ker te naredijo še širšouser posted image

Drugače bi ti pa tko rekla...imej tisto, v čemer se boš ti najbolje počutila. Pusti druge kaj si mislijo. Važno je da je tebi udobno. Veliko bolj boš zgledala če se boš fajn počutila v tistih ki jih boš mela na sebi, kakor pa če boš kr neki kupila pa se bo videlo da ti gre vse na jetra in da si sploh nisi všeč, verjemi.

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2010 19:39:30   
carbene
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

user posted image

Izgleda lepo, samo IMHO ta zadeva ni uporabna za plavanje/potapljanje/skakanje v vodo. Pravzaprav jaz sem že daleč nazaj ugotovila, da za kopalke hočem samo ali čim bližje pravim plavalnim, torej najraje s križem na hrbtu (in variacijami na to temo), da res fajn gor držijo in te hkrati ne ovirajo. Ne vem, zame je funkcionalnost v vodi najpomembnejša lastnost kopalk. Sončenje je samo postranska dejavnost, da se kopalke posušijo. user posted image
Drugače imam pa tudi jaz nekaj kg preveč in sem ugotovila, da najbolje izgledam v enodelnih temnejše barve in recimo s kakšno vertikalno črto.

< Sporočilo je popravil carbene -- 8.7.2010 19:40:13 >

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2010 22:58:00   
mayci
Jaz si vedno kupim dvodelne, ker ne maram enodelnih, pa imam tudi nekaj kg preveč. Pazim samo, da pristojijo postavi, torej da mi ustrezno podprejo moje melonice user posted image in da pri hlačkah ni kakšnih tankih vrvic, ki bi se potem zažirale v špehec.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu carbene)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2010 14:22:22   
Anonimen
Po prvici povedano jih je več preveč kar enih 10kguser posted image

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2010 13:00:25   
jakaracman
Ja in , lepo si kupi takšne v katerih se dobro počutiš, glej, da je št prava in uživaj to kratko poletje.Lahko so enodelne , meni so super za okrog vratu zavezat, saj naredijo lepo oprsje, ali pa dvodelne.Pa tuniko za čez za na plažo in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2010 11:47:41   
Bizibee
Sam tole... Enjoy your body, use it every way you can. Don't be affraid of it or what other people think of it, it's the greatest instrument you'll ever own.

Kupi takšne ki so ti všeč, ne takšne ki so "primerne" (po vseh zblojenih merilih) za tvojo postavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2010 11:51:58   
Anonimen
In kaj je narobe s "par kilogrami preveč"? Saj pod obleko jih imaš tudi pa ne jokaš cele dneve.

Na plaži te itak nihče ne bo gledal, ker ženske itak gledamo samo tiste z idealnimi postavami - uauuuuuu user posted image , moški je pa ravno do prvega piva za ves ženski celulit na svetu. Na koncu itak ugotoviš, da jokaš samo ti - in da itak jokaš brezveze.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2010 12:19:14   
pelin
ja saj je čist tko milijonarkauser posted image ...ker se mi vsako leto mal kg nabere, grem potem malo s kompleksi na plažo...ti kompleksi mi kmalu odplavajo, ko se malo ozrem okrog in vidim, da se svet normalno vrti naprej kljub temu, da je malo bolj obteženuser posted image ...Jaz osebno sem ljubitelj enodelnih kopalk, ker sem rada v vodi bolj aktivna...Posebej je to aktualno odkar imam otroke . Vse tisto norenje, skakanje in plezanje eden po drugemu, je krivo da sem obupala nad dvodelnimi...moderc je bil pač ponavadi vsepovsod samo tam kjer je treba ne...Sedaj mi je z enodelnimi čist kul...v vodi sem čist sproščena, zunaj pa, če se mi ljubi pražiti, si jih zrolam dol...
Drugače pa se strinjam s predhodnicami....obleci tisto, v čemer si sproščena , sama sebi všeč in zadovoljna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2010 12:49:03   
Anonimen
Jaz osebno sem ljubitelj enodelnih kopalk, ker sem rada v vodi bolj aktivna...

Pri majhnih (aktivnih) otrocih so skoraj nuja user posted image .
Meni gredo na morju na živce, ker me nervira mokrota po trebuhu, jih pa nosim na bazenu.

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.