Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Konvekcijska pečica - navodila 27.9.2006 9:56:23
|
|
|
|
sonce21
|
Pred kratkim sem kupila konvekcijsko pečico - tako, ki jo postaviš na mizo, priklopiš na elektriko in že pečeš. Meso smo že pekli v njej in se je krasno obneslo, prav tako rdeča paprika za vlaganje. Problem je v tem, da sem prebrala, da lahko v njej pogrevaš stvari, tako kot v mikrovalovni pečici, vendar v navodilih, ki so zelo skromna in slaba o tem nič ne piše. Zanima me a ima katera že izkušnje z to pečico, kaj vse v njej pripravljate in na kakšen način (razen seveda peke mesa, ki jo že obvladamo). Mogoče ima katera kakšna boljša navodila - (jaz imam pečico znamke Perfect) - bi jih prosila na ZS. Hvala!
|
|
|
|
RE: Konvekcijska pečica - navodila 27.9.2006 13:21:26
|
|
|
|
darjatimci
|
A tako se imenuje ta pečka? Jaz sem se odločila,da bi jo kupila.Sodelavka jo zelo pohvali,baje v njej pripravlja vse živo,tudi pizzo peče.Ona ima veliko in menda so tri velikosti,ker bi imela jaz srednjo,bi te prosila,če mi samo napišeš kje si jo kupila.Pa hvala lepa in dobro peko ti želim.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.