|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konvekcijska pečica
24.3.2009 8:39:06   
Natyy
Zanimajo me plusi in minusi. Predvsem pa izkušnje uporabnic. reklama me je navdušila (ja vem reklame morajo biti tako zrežirane) se pa bojim, da če jo naročim, da bo še ena stvar v napoto v kuhinji.user posted image  user posted image  user posted image  
Torej plusi in minusi.........

Pečica FlavorWave Turbo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cena: 119,60 €

• bolj zdravi obroki - za pripravo hrane ni potrebno dodajati maščobe
  • hrana vsebuje več vitaminov, hranilnih snovi in mineralov, saj se pripravlja v lastnem soku
  • med samo pripravo obrokov toplota ves čas kroži, zato je enakomerno pečeno
  • kar do 3-krat hitrejša priprava, zaradi česar je poraba elektrike manjša
  • nadomesti kar 5 gospodinjskih aparatov: običajno pečico, štedilnik, žar, opekač, mikrovalovno pečico
  • globoko zamrznjene hrane predhodno ni potrebno odtajati
  • istočasno lahko pripravimo kar 2 različni jedi – omogoča 2-nivojski dizajn
  • primerna za kuhanje, pečenje, cvrtje, sušenje, praženje, pogrevanje
  • Neposredna povezava do sporočila: 1
       RE: Konvekcijska pečica
    24.3.2009 21:59:14   
    tofsi
    Sama sem pekla velikokrat piščanca. Pica se ni dobro spekla, tudi narastki ne. Sedaj počiva nekje v kleti.

MAJDA

(odgovor članu Natyy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2
    24.3.2009 22:11:14   
    zmajaz
    Mi jo imamo kaki dve leti in v njej pečemo največ piščanca, pečenko in krvavice, drugih zadev pa v bistvu nismo poskušali. Za to, kar sem naštela, se super obnese - zadeve ostanejo sočne, manj je dela, ker ni treba nič polivati, pa še enostavneje je za očistiti kot pa klasično pečico. Smo pa kupili neko čisto x znamko in je stala samo cca. 60 eur - je pa po videzu povsem enaka kot tale na tvojih slikah.

(odgovor članu tofsi)
    Neposredna povezava do sporočila: 3
    25.3.2009 12:01:42   
    Natyy
    Sem ugotovila, da je ta reč kar precej draga. Sem se včeraj malo po trgovinah sprehajala in ugotovila, da jo lahko dobim  z isto litražo in močjo za polovco cene.  

(odgovor članu zmajaz)
    Neposredna povezava do sporočila: 4
    29.3.2009 9:49:14   
    citrončica
    Midva sva nekaj časa veliko noter pekla,kruh se je super spekel noter,zdaj se pa le občasno spomniva nanjo,je pa res pripravna,če jo imaš ali na pultu ali v omari z izvlečno polico,da jo res uporabljaš,ko gre namreč nazaj v škatlo ali celo v klet,potem pozabiš nanjo-kot na vse aparate,ki niso pri roki!
    Sicer pa mi je všečuser posted image

(odgovor članu Natyy)
    Neposredna povezava do sporočila: 5
    Stran:   [1]
    Stran: [1]
    Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
    To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    To so najbolj redka otroška imena
    Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
    Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
    Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
    Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
    Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Katero ime?
    Februarka08

(82%)

(18%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!