|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kontrola zzzs
15.2.2007 11:17:19   
tans
Sem na bolniški in imam mirovanje (ne strogo ležanje). Danes sem dobila kontrolo, a nisem bila doma. Bila sem pri tašči, ki je 5m stran od hiše in imamo skupno dvorišče.
Ali je imel že kdo podobno izkušnjo' Malo me je strah.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kontrola zzzs
15.2.2007 11:25:26   
Baucka
Saj verjetno na sprehod lahko greš, ali? Po moje bi bilo hujše, če bi te dobili zraven ko bi kaj delala.

Gremo veselo.

(odgovor članu tans)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2007 11:27:54   
amalija
Pa nisi vidla, da so se na dvorišče pripeljali?

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2007 11:32:38   
tans
Sem videla,da so prišli na dvorišče, ampak če bi šla v hišo bi morala prečkati dvorišče, tako, da sem raje mirno čaka in rekl,da sem šla po kosilo.
Bom videla kaj bo, malo me skrbi.

(odgovor članu tans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2007 11:40:09   
amalija
Ja, sja, če nimaš strogega ležanja, potem menda ne bo nič narobe user posted image

Čeprav ne vem, zakaj pa jih ni šla tašča ven poklicat, si pač pri njej in te ona neguje čez dan? user posted image

(odgovor članu tans)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2007 11:53:18   
tans
Saj nisem bila zunaj, tudi ko je šel sem počakal še v hiši.

Prosila, bi samo, če je imel že kdo podobno situacijo in kako s strani ZZZS odreagirali.

Hvala vsem za odgovore.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2007 12:04:25   
amalija
Še vedno ne razumem - a ti si se potem v bistvu skrivala pred kontrolo?  user posted image

Nič ne bo narobe, če nimaš s strani zdravnika predpisanega strogega mirovanja.

(odgovor članu tans)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2007 12:22:50   
lady7
Najbolje bi najbrž res bilo, da bi šla ven, ko so videla da so prišli. Saj okoli lastne hiše lahko hodiš.
Ali si dobila povabilo na zagovor? In čez koliko časa ga imaš?

Jaz bi jim na zagovoru vse povedala po resnici, kako si jih opazovala iz sosednje hiše in jim točno opisala kako se je dogajalo.
Naslednjič pa le takoj na dvorišče če bilokoga vidiš, ali pa vsaj tašča, da preveri kdo je. Saj komisija te itak vidi, da si v "domačih" oblačilih...

Če ni skrivnost, iz katerega konca Slovenije si?
Tudi jaz sem že dlje časa v bolniški, imam predpisano le mirovanje in včasih grem na krajši sprehod.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2007 12:23:39   
Anonimen
A so ti pustili sporočilo, da so bili, ali si jih samo videla?

Jah nič, zdaj je kar je. Rečeš, da si spala in da nisi slišala zvonca. Ali pa da si imela TV na glas. Pa da moraš po dvojnih stopnicah dol priletet in da ni dovolj dolgo počakal. Poveš kakšen avto so imeli, da si jih celo videla, ampak nisi bila oblečena in nisi uspela tako na hitro poveznit nase cunj. Ali pa, da si bila ravno pod tušem, ker je baje dobro, da se malo masiraš, ker te boli križ, evo....pa nisi mogla ustat, ko te je tak križ bolel. Nekaj si boš že zmislila. Ampak nikakor ne povej, da te ni bilo doma!

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 12:26:22   
tans
Ne saj sem govorila s "kontrolorje" tudi zapisnik mi je dal, kjer je napisano, da sem bila pir tašči itd.
Ampak malo se bojim, ker nisem bila v mojem domu.
Hvala vsem za prijaznost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2007 12:46:14   
Anonimen
Jah pol pa tak ni panike po moje. Sej lahk rečeš, da te to, da bi si sama kuhala bolj obremenjuje kot pa to, da tiste 5 metrov prehodiš. Al pa rečeš, da tudi ni variante, da bi doma kuhala, ker....peć ne dela, danes burek nić. Pa je ja bolje, da  tašča skuha, kot da moraš v gostilno it jest. Pa mal se tak fino nardiš v stilu: joj, sej vem, da je čudno, ampak res, že dva dni  nimam plina, mož je zaposlen, sama pa tudi ne moram zamenjat.
Če te pa ne bodo nikamr klicali na zagovor se pa tak ni kaj za sekirat.

A si že dolgo doma?
Si zaposlena pri kakem privatniku?

(odgovor članu tans)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2007 12:50:35   
tans
Ne nisem dolgo doma, niti en mesec kar je odločba. Sem pa samozaposlena.
Sem upala, da je imela ža katera takšen primer, tako da bi zvedela iz prve roke kako postopajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2007 13:56:43   
zalbi
ej iz kod pa si?

San tako m zanima, ker jaz sem tudi na bolniški, pa m zanima ke to preverjajo?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tans)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2007 15:27:09   
Maleal
Jaz sem v bolniški mesec in pol in do zdaj še k sreči ni bilo kontrole.Če te ni doma ti pustijo menda obvestilo,ne?Saj v bajti ne morem bit 24 ur zaprta,pa greva z user posted image  na sprehod.Mene tudi zanima iz katega konca si doma?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2007 15:32:12   
rija
jaz sem tudi imela enkrat kontrolo in me ni bilo na stalnem naslovu, ker tam tudi nisem živela. pa je tip prišel še enkrat in me vprašal, kje sem bila. sem rekla da doma. kako doma, če pa sem vas iskal...ja, doma....ker ne stanujem tu...in zadeva je bila rešena.

...vox populi...

(odgovor članu tans)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.2.2007 15:33:55   
rija
se pravi, da smo samo samozaposlene na udaru....a državo preveč stanemouser posted image  očitnouser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.2.2007 16:25:50   
tans
Bom videla kaj bo, sicer pa mi je "kontrolor" rekel, da ne bo nič narobe.
Tako, da zdaj čakam, če me bodo še kaj pisno obvestili, ali bo ves ok.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?