|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kontrola bolniške
17.8.2005 18:57:11   
lidija74
Prav en lep :zaspan: pozdrav!
Zanima me,če je katera od vas že imela kontrolo bolniške?
Ali ste bile vedno vse doma? In,če niste bile, ste imele mogoče v nabiralniku listek, ali pa mogoče za vrati zataknjen listek,da ste se potem morale javiti komisiji?
Ali pri :nosecka: zelo komplicirajo? Sedaj sem sama v bolniški in ne upam iti niti na kratek sprehod,čeprav mi ga G priporoča.
Lp,Lidija :nosecka:,22.teden
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kontrola bolniške
17.8.2005 19:00:49   
tinčica
ah ne kompliceraj itak da lahka greš na sprehod pa še kam če te je volja.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kontrola bolniške
17.8.2005 19:01:30   
Petra P.
povej vse to, kar te muči tvoji G. moja je rekla, da mi ni treba biti doma, ker mi ona svetuje sprehode.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kontrola bolniške
17.8.2005 19:14:22   
kati1
ojla

sem bila (sem še) doma skoraj celo nosečnost - pa do sedaj ni bilo nobene kontrole ali listka.

Je pa tako, da se moraš gibati v okolici svojega bivališča (sicer ne vem kako široka je ta okolica za komisijo :zmeden2:), a sigurno greš lahko na sprehod.

lp, K

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kontrola bolniške
17.8.2005 19:15:30   
kati1
se je vrinil oklepaj preveč ... :zmeden2:

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kontrola bolniške
17.8.2005 19:53:22   
tea01
Lidija zadeva je popolnoma enostavna. Npr. v velikih mestih ne delajo kontrol, delajo jih v majhnih mestih. V Ljubljani je bila moja kolegica celo nosečnost na bolniški in ni imela niti ene kontrole, druga prijeteljica iz Bovca je bila tudi na bolniški zaradi nosečnosti in je imela dve kontroli. In ta ni edina!!!Ravno tako moja svakinja!

Žal je tako.

Lp,

Tea01

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kontrola bolniške
17.8.2005 20:05:09   
hubi
Moj zdravnik je klical na komisijo in so mu razložili, da ti pripada dop in pop pol do ene ure izhoda za sprehod. Če je pa še kaj drugega, ti mora pa na odločbi točno pisati.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kontrola bolniške
18.8.2005 10:08:41   
Ada
Meni so povedali, da je to popolnoma odvisno od tega, kaj ti piše na odločbi komisije. Meni piše, da je v časo bolniške potrebno mirovanje na domu, in ko sem imela kontrolo medtem, ko sem bila pri zobarju, so mi poslali na dom uradno vabilo na zaslišanje in zadržali izplačevanje nadomestila, dokler nisem s potrdilom dokazala, kje sem bila. Kakšen sprehod me v tem primeru že ne bi rešil. Torej punce, ne se hecat. Res pa je odvisno, iz katere regije si- v Ljubljani menda ni kontrol.

Tasaz, a to v primeru, da so ti dovoljeni sprehodi?

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kontrola bolniške
18.8.2005 12:45:38   
kati1
ni čisto tako ... jaz živim v zeloo majhnem mestu - res pa je le 20 km iz LJ :)

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kontrola bolniške
18.8.2005 12:49:40   
Fifa
:racka::racka:ŽIV!:racka::racka:

:zmeden:Koliko časa pa si že na bolniški?:zmeden:
Po 30. dnevih pošlje tvoj g. na komisijo izvid in mnenje, na podlagi katerega potem dobiš odločbo komisije in tam piše, če moraš biti samo doma, če se lahko gibaš v domačem kraju razen če imaš kak pregled izven domačega kraja, če imaš neomejeno gibanje,...

Ko boš to dobila si preberi in pol te nima kaj skrbet. Če g. priporoča sprehode, potem bo že tako napisal na izvid, da bo mnenje komisije tudi temu v prid.

Se mi zdi da sem malo zakomplicirala!!!???
:racka::racka:No v glavnem nč skrbet:):nosecka::nosecka:

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?