Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kontracepcijske tabletke Yarina 21.2.2008 10:35:04
|
|
|
|
ROŽICI
|
men se je isto dogajalo.pa sem jih rajši nehala jest.mi niso pasale.
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tabletke Yarina 21.2.2008 11:25:58
|
|
|
|
nuala
|
Jaz sem imela po njih katastrofalno reakcijo, nisem pa takoj pogruntala, da so vzrok tabletke. Pokliči ginekologa. Prijateljica pravi, da se po 2 ciklusih večina stvari uredi ( če reakcija ni prehuda ).
|
|
RE: Kontracepcijske tabletke Yarina 21.2.2008 11:44:46
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz sem po njih nekaj časa driskala, ko sem šla lulat, me je peklo ko sam . To je minilo, razpoloženje (jokavo, tečno itd) je pa ostalo, dokler isem nehala z njimi.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......